Megszületett Ördög Nóra kislánya! Közzétette az első babafotót
A részletek
Május 6-án megszületett Ördög Nóra kislánya, Nánási Mici.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Megszületett Ördög Nóra első gyermeke, Nánási Mici. A műsorvezető már egy hete, május 6-án egészséges kislánynak adott életet.

Már terhességét is nagy médiaérdeklődés övezte: várandósságáról az utóbbi években időről-időre felröppentek a pletykák, mígnem tavaly ősszel bejelentette az örömhírt.

Kislánya született

A 31 éves sztár Új időszámítás címmel ma hajnalban a blogjában hozta nyilvánosságra, hogy életet adott első gyermekének. Férje az internetes oldalára már ki is tette az első babafotót.

- Grammok és centik helyett szerintem sokkal többet elmond Róla, hogy egészséges és gyönyörű és puha és illatos, egyszóval tökéletes! Legszívesebben egész álló nap csak tartanám a karomban és csodálnám, de sajnos nem tehetem, mert közben helyt kell állnom, mint újdonsült anyuka - persze most még a magam rutintalan módján - írja az Angyalműhely blogjában .

Ördög Nóra 2009-ben esett szerelembe Nánási Pál fotóművésszel, akihez 2010 szeptemberében ment feleségül. Mivel boldogságukat nem rejtették véka alá, a rajongókat nagyon érdekelte, mikor néznek gyermekáldás elé.

2012 októberében az X-Faktor adását nézve sokan arra gondoltak, a csinos műsorvezető áldott állapotban került: pocakja látványosan domborodott.

Lombikbébi

A találgatások igaznak bizonyultak, november 7-én blogjában maga jelentette be, hogy első gyermekével várandós. Mint írta, esze ágában sem volt indokolatlanul hosszan titkolni a nyilvánvalót, egyszerűen ekkorra jutott túl azon a bizonyos kritikus 12. héten.

Már csak azért is volt óvatos, mert több mint három és fél éve vártak a babára, és már-már feladták a reményt, hogy valaha is gyermekük születhet.

Túlesett számos vizsgálaton, egy műtéten, valamint két sikertelen lombikon is, mígnem a harmadik beültetés végre sikeres lett, annak gyümölcse jött most világra.

A kisbaba életébe bizonyos mértékben a rajongók is bepillanthatnak majd, Ördög Nóra ugyanis áprilistól kismamanaplót vezet egy babatermékeket forgalmazó világhírű cég Facebook-oldalán.

- Bár a sajtónak mindig is óvatosan nyilatkoztam a magánéletemről, aki személyesen ismer, tudja, hogy nagyon szívesen mesélek magamról, de csak olyan fórumon keresztül, ahol tudom, hogy jól értik, amit mondani szeretnék, és ahol azokhoz az emberekhez juthat el, akik tényleg értékelik - nyilatkozta a kismama.

Fotó: NeoNoir Kommunikációs Kft

Ezt is szeretjük