Felismered Ördög Nórát szőke hajjal? Friss posztja felrobbantotta az Instagramot
Ördög Nóra friss posztjában a világhírű énekesnő, Shakira bőrébe bújt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Új alkalmazás terjed a hazai sztárok körében: a Reface App segítségével világsztárok híres filmjeleneteiben vagy zenés klipjeiben a saját arcukat montírozzák az eredeti szereplőkére. 

A sort Liptai Claudia nyitotta, aki a Titanic híres jeleneteit használta fel. Nemcsak őt, de a férje, Pataki Ádám arcát is láthatjuk Rose, vagyis Kate Winsleté helyett. 

A hajóorrban játszódó pillanatot a fedélközi táncolós jelenet, majd a rajzolós, a lépcső alján állós híres snitt is követi.  

Ördög Nóra szőke hajjal

Ördög Nóra választása Shakirára esett. A háromszoros Grammy-díjas, kolumbiai énekesnő Whenever, Wherever című slágere alatt több klipből is felvillan a világsztár alakja a magyar műsorvezető arcával összemontírozva. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

No comment..🤣🤣🤣✌️ #nóriazújshakira #nemmondunksemmit #vidámnapot #nánásiék

Nánásiék (@nanasiekhivatalos) által megosztott bejegyzés,

A kommentelőknek nagyon bejött a montázs, egy óra alatt már közel tízezer lájkot kapott. A hozzászólók szerint a TV2 sztárjának jól áll a hosszú, szőke, hullámos haj is. 

Fásy Zsüliett 41 kilót fogyott

Fásy Zsüliett elképesztő átalakuláson ment keresztül: alig ismerni fel, mert nem csak rengeteget fogyott, de szőke hajszínről vörösre váltott. Két és fél évvel ezelőtt hatalmas elhatározásra jutott: eltökélte, változtat az életmódján. Képes összeállításunkban előtte-utána fotókon láthatod, mennyire lefogyott és megváltozott Fásy Ádám lánya. 

Ezt is szeretjük