Malek Andrea új frizurával szerepelt a Reggeliben - Az 52 éves sztárnak remekül áll

Malek Andrea nem csak zeneileg váltott új stílusra, a frizurája is megújult.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Malek Andrea és Jáger András jazz-zongorista, zeneszerző munkával töltötték az önkéntes karanténban eltöltött hónapokat, amelynek eredményeként húszállomásos gospelturnéra indulnak, amellett készül az albumuk is saját, magyar nyelvű gospeldalokkal. 

Az énekesnő számára az elmúlt időszakban nehéz volt, hogy öt hónapig nem látta a fiait, velük csak az interneten keresztül tudta tartani a kapcsolatot - mesélte a Reggeliben. 

Malek Andrea és a gospel

Miután 2016-ban elvált második férjétől, Walter Lochmann német zeneszerzőtől, lánya édesapjától, 2018-ban, húsz év után Lénával hazaköltözött Ausztriából Magyarországra. Tavasszal reggeltől estig a novemberben tízéves kislánya online oktatásával foglakozott.

A Reggeli egyik 2010 augusztusi adásában és tíz évvel később, a 2020. július 15-i adásban.
A Reggeli egyik 2010 augusztusi adásában és tíz évvel később, a 2020. július 15-i adásban.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az 52 éves sztár nem csak zeneileg váltott új stílusra, hanem a hajviseletében is. Hosszú évekig rövid, vállig érő hajjal láthattuk, de a karanténban ez is megváltozott: megnövesztette a haját, és ma már hosszú tincsekkel hódít. 

A cikk az ajánló után folytatódik

A gospelturnéról azt mondta, Veszprém az első állomás, és sok balatoni helyszínen lépnek fel, így például Keszthelyen, Hévízen vagy Balatonfüreden. Sok műfajban megmutatta már énektudását, a gospel új kihívás számára. 

- Az egész éneklésemet újra kell szervezni, mert mindent, amit tudtam, azt felraktam a polcra. Másfajta éneklés az R&B. Szerencsére ezt hallgattam egész gyerekkoromban, és mindig is ebből táplálkoztam, de sose gondoltam, hogy énekelni is fogok egyszer ebben a műfajban. Bandi már harminc éve írja a dalokat, gyűjtögeti őket, sokra ő is írja a szöveget, viszont van egy csomó, amire még nem íródott. Előfordult, hogy két sorhoz, egy gyönyörű gombhoz én varrok egy kabátot - mondta az RTL Klub műsorában. 

malek-andrea-jager-andras
Fotó: RTL Klub/Reggeli

- 2016-ban történt a mi találkozásunk, amiből megszületett a Malek Andi Soulistic. Készítettünk két albumot, egy népdalfeldolgozást és egyet jazz vonalon, és közben Andi is a gospel felé fordult, adódott a lehetőség, hogy ebben a műfajban is készítsünk valamit közösen - tette hozzá Jáger András. 

Malek Miklós, az X-Faktor egykori zsűritagja

Malek Miklós és Toldy Mária fia, Malek Andrea öccse, ifjabb Malek Miklós nevét akkor ismerhette meg az ország, amikor 2010-ben elindult Magyarországon az X-Faktor. Az akkor 35 éves zenei producer, mixer és dalszerző az Egyesült Államokban dolgozott, és csak az RTL Klub tehetségkutatója kedvéért tért haza. Az első három évadban működött közre mentorként, utána visszatért Amerikába. Eltűnt a médiából is, csak ritkán lehetett hallani felőle.

Ezt is szeretjük