Ördög Nóra lányát alig ismerni fel friss fotóján: Mici rengeteget nőtt

Ördög Nóra és Nánási Pál lánya rengeteget változott, a magas, hosszú hajú Micire alig ismerni rá friss fotóján.

ordog-nora-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Leginkább a gyerekeken látjuk, milyen gyorsan szalad az idő: nemrég még cuki babák voltak, akikből hamar ovis, majd iskolás lurkók lesznek. 

Vannak időszakok, amikor a gyerekek pár hónap alatt is rengeteget változnak, sokat nőnek. 

Ördög Nóra lánya rengeteget nőtt

Ördög Nóra és Nánási Pál lánya is göndör fürtős, cuki kislányként él sokak fejében, pedig Nánási Mici májusban már a 8. születésnapját ünnepelte. 

Három és fél évet vártak rá a szülei, már-már feladták a reményt, hogy valaha is gyermekük születhet, amikor 2012 szeptemberében, a műsorvezető 31. születésnapján a müncheni reptér mosdójában pozitív lett a terhességi teszt. A lombikkal fogant Nánási Mici 2013. május 6-án született meg. Hamarosan természetes úton megfogant az öccse, Vencel, aki 2014 augusztusában látta meg a napvilágot.

Sokáig megoszlottak arról a vélemények, Mici az édesanyjára vagy az édesapjára hasonlít-e jobban. Kicsiként a kislány a fotóművész apa vonásait tükrözte, személyiségében viszont az édesanyja köszönt vissza, míg Venci külsőre az emberek többségét az anyukájára, nyugodt viselkedésével az apukájára emlékeztette. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Ma már a rajongóik mindkét szülőt látják Nánási Miciben, aki az édesapja által készített fekete-fehér felvételen olyan komoly nagylány, hogy alig ismertük fel. 

"Szerintem mind kettőjükre hasonlít, de az biztos, hogy nagyon szép kislány!"

"Nóri arc, Pali tekintet. Csodás!"

"Jézusom milyen nagy vagy már, drága Mici, csodaszép kislány vagy!" - olvasható a kommentekben. 

Gesztesi Pankából modell lett

Liptai Claudia és a néhai Gesztesi Károly közös gyermeke 2006 júliusában látta meg a napvilágot. Mostanra magas, karcsú, szép arcú, 15 éves tinilány lett, akinek 2018 óta saját menedzsere van. Ő a Sugarbird 2021-es őszi Soft&Shape kollekciójának egyik arca, és a magyar ruhamárkával nem ez az első együttműködése. 

Cover-fotó: Facebook/Ördög Nóra

Ezt is szeretjük