Ördög Nóra elárulta, milyen a viszonya Friderikusszal: ezt kevesen gondolták volna
Ördög Nóra egy interjúban mesélt arról, milyen kapcsolat fűzi Friderikusz Sándorhoz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ördög Nóra első tévés munkáját egy szegedi kábeltévénél kapta, majd innen sikerült bejutnia az RTL Klubhoz gyakornoknak. 

Ennél a csatornánál vált belőle országosan ismert műsorvezető. 2014-ben váltott, azóta a TV2 műsorainak vezető arca. 2010-ben ment feleségül Nánási Pál fotóművészhez, két gyereket nevelnek, Mici 2013-ban született, öccse, Vencel 2014-ben jött a világra. 

Ördög Nóra és Friderikusz Sándor viszonya

Ördög Nórának tévés karrierje során volt alkalma együtt dolgozni más hazai televíziós hírességekkel is. A Péntek Esti Partizán adásában elmondta, úgy gondolja, mindenkihez jó viszony fűzi.

Ördög Nóra elárulta, milyen viszonyban van híres kollégáival.
Fotó: Péntek Esti Partizán

Még Sebestyén Balázzsal sincsenek rosszban annak ellenére, hogy a műsorvezető gyakran támadja Ördög Nórát szakmai döntései miatt. Liptai Claudiával mások akarták korábban összeugrasztani, ám nem jártak sikerrel, a két híresség barátságban áll egymással. Szóba került Friderikusz Sándor is, aki szakmai berkekben kíméletlen kritikáiról híres, Ördög Nóra pedig elárulta, meglepően jó a viszonyuk. 

- Nagyon szeretem Sándort. Nem tudom, szakmai viszonyunk van-e, vagy csak valamilyen viszonyunk. Néha rám üzen, amikor van valami kifogásolnivalója a tevékenységemben, akkor ír egy SMS-t. És akkor SMS-ezünk. 

- Dicsérni nem szokott, nem nagyon. Legutóbb a ruhámat tette szóvá, egy főzőműsorban látott egy olyanban, ami szerinte nem passzolt oda. Szemtől szemben nem szokott elismerő kritikát megfogalmazni szerintem senkinek. De másoknak vagy nagy nyilvánosság előtt - és ez nagyon jól esett - úgy már igen. Ebből gondolom, hogy szeret - tette hozzá Gulyás Mártonnak Ördög Nóra, aki egy 2016-os szócsatára utalt vissza. 

Sebestyén Balázs akkoriban csúnyán beszólt volt kollégájának, Friderikusz Sándor pedig ezt nem hagyta szó nélkül, megvédte Ördög Nórát. Úgy tűnik, a képernyős a mai napig hálás ezért a tévés legendának. 

Ördög Nóra: Instagram vs valóság

Nánásiék február végén az Egyesült Arab Emírségek felé vették az irányt. Amikor a műsorvezető egy dögös, élénk rózsaszín fürdőruhában mártózott meg a medencében, profi fotós férje lőtt pár képet róla. A család hivatalos Instagram-oldalára nem csak Nánási Pál képe került fel. A beállított fotó mellé egy spontán megörökített pillanatot vágtak. A bejegyzés melletti leírásban csak annyi szerepel: Instagram vs. valóság.

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük