Felismered a hullámos hajzuhatagú kislányt? Népszerű magyar műsorvezetőnő lett belőle

Már kislányként is vonzotta a szereplés, és szemmel láthatóan otthonosan mozgott a színpadon.

ordog-nora-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokan állítják, vannak olyan hivatások, amelyekre születni kell. A műsorvezetés és konferálás ezek közé tartozik, azt a természetességet és magabiztosságot, amely a kamera elé vagy a színpadi szerepléshez elengedhetetlen, nem lehet megtanulni.

A fényképen látható kislány szereplésre termett, erre nincs jobb bizonyíték, mint ez a fotó: úgy áll a mikrofon mögött, mintha egész életében nagy közönség előtt lépett volna fel - ez utóbbi állítás felnőttkorára igaz is lett rá, ugyanis a hullámos hajzuhatag nem mást rejt, mint Ördög Nórát.

Ördög Nóra kislánykori fotója

A régi fotó a mórahalmi általános iskolába Ki mit tud?-ján készült róla. Már gyermekként is gyönyörű volt: haja loknikban hullott a vállára, és az esemény kedvéért még rúzst is felkent a már akkor is telt ajkaira. 

Rajongói örültek a régi felvételnek, imádták a műsorvezető ruháját. Volt, akit mesefigurák szereplőire emlékeztetett a retró szerelés, másoknak az úttörőtáborok egyenruhája ugrott be. Többen azt is megjegyezték, hogy a sztár gyerekként egy az egyben úgy festett, mint kislánya most. 

"Egy percre azt hittem a Mici! Nagyon hasonlít itt rád!" - olvasható a kommentek között. 

A Nánási család hivatalos Instagram-oldalán nem ez volt az egyetlen alkalom, hogy felcsapták a családi fotóalbumot. Ördög Nóra férjéről, Nánási Pálról is mutattak egy tündéri gyerekkori fotót. Annak idején strandolás közben örökítették meg a pillanatot, a sztárfotós vigyorát meg kell zabálni.

Gyereksztárok kvíz

Képes kvízünkben híres magyar színésznőket gyűjtöttünk össze. Felismered őket gyerekkori fotójuk alapján?

Ezt is szeretjük