Az X-Faktor nyertesének új szerelme van: a sztár kilétére a Reggeliben derült fény

Opitz Barbi egy népszerű TikTok-sztárba szeretett bele.

Opitz Barbi új párja
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Opitz Barbi nevét 2016-ban ismerte meg az ország, ekkor, 17 évesen jelentkezett az X-Faktor hatodik évadába. Végül ő lett az RTL Klub tehetségkutatójának az évi győztese, mentora Tóth Gabi volt. 

Azóta is jelennek meg sorra a dalai, a magánéletében azonban az utóbbi időben nem volt túl szerencsés. 

Opitz Barbi új párja

A 22 éves sztár nagyon méltatlan helyzetbe került 2022 nyarán, volt párja ugyanis annyira megharagudott rá a szakításuk miatt, hogy bosszúból közzétett róla egy meztelen videót. A sztár méltósággal viselte az esetet, ugyanakkor közleményében leírta, nem érti, volt szerelme hogyan vetemedhetett erre. 

Serleg Albert, Opitz Barbi új párja a műsorban.
Serleg Albert, Opitz Barbi új párja a műsorban.
Fotó: RTL Klub/Reggeli

Az énekesnő magánélete azóta ismét harmonikus, kiderült, új párja van. Pár hónapja jött össze egy fiatal, magyar TikTok-sztárral, a 19 éves Serleg Alberttel. 

@serlegalbert Nem volt ilyen rég már#fypシ #fyp #foryoupage #foryou #fym ♬ eredeti hang - music__lyrics2022

 Albert az RTL Klub Reggeli című műsorában mesélte el, TikTok-oldala alapvetően az ő életéről, illetve zenei munkásságáról szól, egy ideje pedig Opitz Barbi is szerepel a videók egy részében. 

Már négy hónapja vagyunk együtt egyébként. Nem akartuk rögtön az elején elárulni

- mesélte a műsorban kissé szégyenlősen a fiatalember. 

- A rajongók nagyon pozitívan fogadták. Főleg ahhoz képest, amit vártam. Sok negatív kommentet vártam, mert mostanában voltak érdekes szituációk - tette hozzá Serleg Albert, aki a videós incidensre utalt. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Serleg Albert nagyon szereti híres barátnője dalait, ahogyan Opitz Barbi is nagyon kedveli az ő stílusát és szerzeményeit. 

- Mindig megmutatom neki, mindig szól, ha van valami észrevétele. Tetszik neki, amit csinálok, igen.

Az X-Faktor mentorai akkor és most

Hazánkba 2010-ben érkezett meg X-Faktor címmel, azóta évről évre a legnépszerűbb tehetségkutatók egyike. Képes összeállításunkban mutatjuk az RTL Klub műsorából megismert ítészek akkor és most fotóit.

Malek Miklós 2010-ben lett az X-Faktor mentora: 46 éves korára ennyit változott

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük