Opitz Barbi anyukája páratlan szépség: az X-Faktor győztese tőle örökölte szépségét
Opitz Barbi megmutatta gyönyörű anyukáját, akit sokan a nővérének néznek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Opitz Barbit 16 évesen a szülei először el sem akarták engedni a 2016-os X-Faktorba, az első válogatásra a nyolc évvel idősebb nővére kísérte el. 

Egyrészt féltették, másrészt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében található faluban, Sonkádon az ő szülei is idénynövények termesztésével egészítették ki a családi kasszát, így szükség lett volna a tinilány segítségére is az uborkatermesztéssel foglalkozó vállalkozásban. Végül a műsor készítői meggyőzték az apát és az anyát, hogy a lányuknak a különleges hangi adottságaival a tehetségkutatóban van a helye. Nem tévedtek, a dús hajkoronájú lány végül megnyerte az X-Faktor hatodik évadát. 

Opitz Barbi édesanyja

A ma már 21 éves lány nemcsak énekhangjával, hanem a külsejével is lenyűgözi rajongóit. Az Instagram-oldalára posztolt anya-lánya fotót elnézve nem kérdéses, kitől örökölte a szépségét. Opitz Tamásné Mónika a kommentelők szerint páratlan szépség, aki olyan fiatalos, hogy inkább az énekesnő testvérének néz ki, mint az anyukájának. 

"Csodálatos anyukád van! Gyönyörűek vagytok mindketten!" 

"Nagyon szépek vagytok, anyukád olyan, mintha a nővéred lenne."

"A legszebb anya-lánya páros, akit valaha is láttam! Csodálatosak vagytok!"

A cikk az ajánló után folytatódik

Amikor Opitz Barbi bekerült az X-Faktorba, az anyukája azt nyilatkozta a szabolcsihir.hu oldalnak, hogy szerencsésnek tartja magát a lányaival, akikre büszke: mindketten tanultak zongorázni, és Mónika mindig örült, ha láthatta lányait valamilyen rendezvényen fellépni. 

Én mindig dicsérettel neveltem a gyerekeimet, és szeretettel jutalmaztam.

Opitz Barbi a 2016-os X-Faktor döntőjében, miután kiderült, hogy ő nyert.
Opitz Barbi a 2016-os X-Faktor döntőjében, miután kiderült, hogy ő nyert.
Fotó: RTL Klub/Pintér Márta

- Barbi már óvodáskorában jóval okosabb volt a társainál. Írt, olvasott, a szorzótáblát, négy alapműveletet „játékból” tudta. Nagyon szorgalmas, nem csak a tanulásban, itthon a háztartás körül is. Nagyon szerencsés vagyok, mert nem voltak ”nehéz korszakok”, mindig elfogadta, amit a család mond. Nem tett semmit, ami miatt aggódnom kellett volna.

Dér Heni anyukája

Gyakran posztol magáról, szerelméről, Gergőről, de a családjáról csak ritkán. Az édesanyját ugyanakkor a születésnapján, tavaly októberben a közösségi oldalán is felköszöntötte. Képes összeállításunkban nemcsak Dér Heni, de Dallos Bogi vagy Puskás Peti anyukáját is láthatod. 

Ezt is szeretjük