Onyutha Judit és ritkán látott párja: Zolival 40 kilót fogytak összesen
Onyutha Juditot az motiválta a fogyásban, hogy újra úgy nézzen ki, mint megismerkedésük idején.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Onyutha Judit egy szerencsés véletlennek köszönheti, hogy országosan ismert időjóssá vált a ’90-es évek végén. A Malévnál dolgozott légiutas-kísérőként, amikor egy nap a TV2 stábja riportot készített a légitársaságról, ekkor figyeltek fel a csinos stewardessre.

2009-ig volt a csatorna munkatársa, majd 2015 őszétől az ATV-n tudhattuk meg tőle, milyen idő várható, innen 2017-ben távozott. Öt évvel ezelőtt döntött úgy, hogy kilép a rivaldafényből, eredeti szakmájában helyezkedett el, idegennyelv-tanárként dolgozik egy általános iskolában.

Onyutha Judit és párja, Zoltán

Ősszel ismét többet láthattuk a képernyőn és a magazinok címlapjain látványos fogyása miatt: 15 kilótól szabadult meg fél év alatt. A hatalmas átalakulásban párjának, Zolinak is nagy szerepe volt. Évek óta együtt él a szakácsként dolgozó férfival, és szerette volna azt a formát visszanyerni, mint a megismerkedésük idején.

- Mindig tudtam, hogy Zoli milyen nőket szeret igazán, tudtam, hogy néztem ki, amikor egymásba szerettünk. Azonban ő soha nem tette szóvá, hogy elengedtem magam, sőt már idegesítette, hogy azt kérdezgettem, kövér vagyok-e. Mégis az motivált a legjobban, hogy újra olyannak lásson, és úgy nézzen rám, mint régen - mesélte a Story magazinnak.

onyutha-1
Fotó: TV2/Mokka

Egy tudományos formulának köszönhetően éhezés nélkül intett búcsút a feleslegének. Az, hogy napról napra vékonyabb lett, kedvesét is inspirálta, így ő is diétázni kezdett. Együtt 40 kilót fogytak összesen.

- 113 kiló voltam, amikor már Juditról egymás után tűntek el a kilók, így én is késztetést éreztem arra, hogy változtassak. Az ő módszerével több ruhaméretet fogytam: így most 88 kiló vagyok, tehát 25 kilótól szabadultam meg - árulta el a férfi a hetilapnak.

Marsi Anikó és párja 

Marsi Anikó és Palik László kapcsolatának megromlása júniusban sokakat meglepett. Azóta mindketten új párra találtak. A Tények műsorvezetőjének szívét Szulák Andrea exe rabolta el, de ezt csak augusztusban erősítette meg.

Ezt is szeretjük