Ónodi Esztert fekete hajjal képtelenség felismerni: nem így szoktuk meg
Ónodi Eszter fekete fonatokkal készített szelfit magáról. Ennyire más vörös frizurája nélkül.

ónodi-eszter-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Könnyen lehet, ha legfrissebb Instagram-fotója mellett nem szerepel a neve, Ónodi Esztert nem ismerjük fel fekete hajjal. A 49 éves Jászai Mari-díjas színésznő látványosan átalakult legújabb szerepe kedvéért.

Sokan azért álmodoznak gyerekként a színészetről, mert kaméleonként bújhatnak más emberek bőrébe: sokszor egy-egy színházi darab vagy filmszerep kedvéért a művészeknek nem csak lelkileg kell átszellemülniük, megjelenésükben is teljesen eggyé kell válniuk az adott figurával.

Ónodi Eszter fekete hajjal

Ónodi Eszter is drámai átalakuláson ment keresztül, a maszkmesterek segítségével fekete fonatos hajú dívává vált. A Szegedi Szabadtéri Játékokon bemutatott Chicago című legendás darab kedvéért vette fel a sötét parókát, ő alakítja ugyanis az egyik főszereplőt, Velma Kellyt.

Nem csak a frizurája különleges a képen, extrém sminket is kapott: színes tollak díszítették a szempilláját, és gyöngyök csillogtak a szeme alatt. A rajongókat a kép és az előadás is lehengerelte. Csupa dicséret árasztotta el a kommentszekciót.

"Tegnap este láttuk. Fantasztikus előadás volt, full libabőr az elejétől a végéig, csodálatos volt a művésznő" - írta egy lelkes követője.

Liptai Claudia barna hajjal

Liptai Claudia, az ország egyik kedvenc színésznő-műsorvezetője sok éven át hódított vörös hajjal, majd a világosszőke lett a védjegye, 2010-ben a Megasztárt már világos tincsekkel vezette. Most új oldalát láthattuk, minimál sminkben, barna hajjal fotózkodott.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/Apatigris

Ezt is szeretjük