Oláh Gergő 5. gyereke igazi hajas baba: a kislány neve nagyon különleges

Oláh Gergő gyerekei megkezdték az iskolát, illetve az óvodát, szeptember 2-án pedig megszületett az ötödik csemete.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő június közepén árulta el a közösségi oldalán, hogy felesége az ötödik gyermekükkel várandós. Augusztus elején a Facebookon megosztott egy videót is, amin éppen megtudták, az újabb csemete kislány lesz, vagyis nőuralom lesz a családban. 

A csöppség szeptember 2-án látta meg a napvilágot, és az énekes a követőinek elárulta, milyen különleges nevet adtak neki. Azt is tudatta, hogy egyetlen újságnak sem fognak a babáról nyilatkozni, hozzátéve, hogy nem az újságírókkal van a legfőbb probléma, hanem a mocskolódó kommentekkel, amiktől óvni akarják a kisbabájukat.

Oláh Gergő ötödik gyermeke különleges nevet kapott

A 32 éves sztár ötödik gyermeke az Oláh Holli nevet kapta. Két név között vacilláltak, végül feleségével a kórházban sorsolt a Holli és az Emili között, és végül az előbbit dobta a sors. 

- Nekem nagyon tetszik, kedves kis név. Három és fél kilóval született, 52 centi, hajas baba, sok haja van, egészséges. Niki is egészséges, nagyon nagy hősnek tartom, és minden anyukát, aki szül - mondta a boldog és büszke édesapa a videóban. 

Oláh Gergő és Niki 2008-ban házasodtak össze. Amikor az énekes 2012-ben megnyerte az X-Faktor harmadik évadát, két gyermekük volt, a 2010 márciusában született Karla és a következő évben világra jött Denisz. 2015 novemberében Nolen Gergő, 2018 augusztusában Anna érkezett a családba, 2021. szeptember másodikában pedig egy újabb kislány, Holli. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A szeptember tehát a szokásosnál is mozgalmasabban indult Oláh Gergő családjában, hiszen két nagyobbik gyermekük iskolába ment, a két kisebbik óvodába. 

- Nálunk a két nagy ment idén suliba, a 11 éves Karla és a tízéves Denisz. Egyikük az ötödik, a másikuk pedig a negyedik osztályt kezdte meg szeptember 1-jén. A hatéves Nolen Gergő és hároméves Anna oviba megy. Annának ez lesz az első éve az oviban, úgyhogy most már csak a pici lesz itthon - árulta el az énekes a Metropolnak.

- Természetesen egy kicsit azért megbonyolította a baba a sulikezdést, de ezt azért ellensúlyozta, hogy nagyon várták már a gyerekeim, hogy visszamehessenek a tanterembe. Így nem volt semmilyen nagyobb fennakadás az egésszel kapcsolatban.

Visszarázódni sem volt nehéz, mert este kilenckor lefektetik a gyerekeket, így reggel időben fel tudnak kelni. Az iskolás gyerekek különórákra is járnak, a fia fociedzésre, mellette pedig kiskora óta dobol, a lánya pedig elkezd tanulni zongorázni, miután a hegedű nem tetszett neki.  

Kökény Attila 22 éves lánya

A 46 éves sztár a nagyszülőséget lánya révén élhette meg először. Aranka 2020 januárjának közepén hozta világra kisfiát, Medárdot, aki úgy nő, mint a gomba. Hamarosan újból kis unokának örülhet a család: Kökény Attila lánya június elején jelentette be, hogy egy kislányt hord a szíve alatt.

Ezt is szeretjük