Ambrus Attila felesége már a 6. hónapban van: babapocakos címlappal jelentették be a gólyahírt

Ambrus Attila és felsége a második gyermeküket várják, akinek már a nemét is tudják.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ambrus Attila nyolc éve él boldogan Rékával. A felesége 2019 februárjában egy kislánnyal ajándékozta meg az egykori Viszkis néven híressé vált férfit, idén ősszel pedig újabb gyermekkel bővül a család. 

Már azt is tudják, hogy várhatóan novemberben ezúttal kisfiuk születik. A kismama a 23. hétben van, babapocakos fotóval a Story magazin címlapján jelentették be a gólyahírt. 

Ambrus Attila újra apa lesz

Ambrus Attila és Réka régóta szerettek volna kisbabát, de az orvos közölte, hogy természetes úton nagyon kevés az esélyük. Ezt követően vágtak bele a lombikprogramba, és bár 38 százalékot jósoltak, az első beültetés rögtön sikeres lett.

Az édesanya a hetilapnak azt nyilatkozta, Anna minden küzdelmet megért, de még egyszer nem vállalkozott volna a mesterséges megtermékenyítésre, elfogadta, hogy a kislánynak nem lesz testvére. Az élet azonban felülírta az orvosi diagnózist.   

- Mivel viszonylag sokáig szoptattam Annát, felborult a hormonháztartásom, a menstruációm összevissza volt, így nem is tűnt fel, hogy kihagy. A hasam viszont elkezdett kerekedni, ami gyanús lett a férjemnek, és azt javasolta, vegyünk egy terhességi tesztet. Először kinevettem, hiszen lehetetlen, hogy "csak úgy" összejöjjön a baba! Végül csak elvégeztük a tesztet, ami pozitív lett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ambrus Attila határtalan örömet érzett, amikor megtudták, újra szülők lesznek, de nem tagadja, aggódott is, nem felelőtlenség-e 54 évesen újabb gyermeket vállalni. Abban azonban biztos, hogy mindent megtesz a családjáért. Hálás azért, hogy hányattatott gyermekkora és bűnözői múltja ellenére ilyen szép családja van, hogy Rékának köszönhetően lehetőséget kapott egy normális életre. 

A kisfiút Ambrus Magor Attilának fogják elnevezni, és apás szülésre készülnek. Réka reméli, hogy a második gyermekét is természetes úton hozhatja világra, nem lesz szükség császárra, és újra a férje vághatja el a köldökzsinórt. Anna, aki igazi örökmozgó, nagyon várja a kisöccsét.

- Két és fél év lesz közöttük, ami pont ideális. Magor az első időben velünk alszik majd, aztán a gyerekek egy szobába kerülnek, na, akkor jön majd a nemulass! De minden át nem aludt éjszaka, az összes idegeskedés megéri! - véli Ambrus Attila. 

Gulácsi Péter felesége, Diána

A magyar válogatott és az RB Leipzig kapusa 2010 óta alkot egy párt Diával, 2016 májusában tartották esküvőjüket. Első gyermekük, Gulácsi Dominik Zoltán 2019 júniusában született. Idén április közepén árulták el, hogy második gyermeküket várják. 

Ezt is szeretjük