Gönczi Gábor felesége már a 8. hónapban van: Ildi ilyen gyönyörű kismama
Bő egy hónap múlva megszületik Gönczi Gábor második gyermeke, aki kislány lesz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Gönczi Gábor és felesége első gyermeke a szerelmük második évében érkezett, Áron 2016. november 15-én született. A Tények híradósa idén februárban jelentette be, hogy úton van a második gyermekük. 

Ildi ekkor a negyedik hónapban járt, és azt is elárulták, hogy kislányuk lesz. Már készen állnak az érkezésére, a Hot! magazinnak azt mesélték, nem csak a babaszoba készült el, a házuk egész felső szintjét átalakították, hogy kényelmesen elférjenek. 

Gönczi Gábor felesége a 8. hónapban van

A hamarosan ötéves Áron tudomásul vette, hogy kis testvére lesz, de egy ideig ragaszkodott hozzá, hogy a baba csakis fiú lehet. A pszichológus édesanyának és a műsorvezető apának fokozatosan szoktatnia kellett a gondolathoz, hogy kislánnyal bővül a család. 

- Kitaláltam neki egy mesét, hogy a csillagokból születnek a testvérek, akik megbeszélik egymás között a sorrendet; esténként mondogattam neki. Ezzel a meseterápiával elfogadta a húga gondolatát, de mindig hozzáteszi: "Anya, ne felejtsd el, hogy lesz még egy Vencel is!" - mesélte a hetilapnak az augusztus 10-én 46. születésnapját ünneplő tévés. 

Szeretnének előrehozott születésnapot ünnepelni, ami egy kettesben eltöltött balatoni hétvége lenne, a baba születése után ugyanis erre már nem lesz idejük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ildi nagyon aktív kismama, de az utolsó hónapot szeretné pihenéssel tölteni. A kislányuk két kiló fölött jár, az orvos szerint nagy baba lesz. Áron 4100 grammal született, most is hasonló súlyra számíthatnak. Az biztos, hogy az édesapa ezúttal is bent lesz a szülőszobában. A híradós az első gyermek érkezése előtt szülésfelkészítő tanfolyamra járt feleségével, és könyveket olvasott arról, milyen apának lenni. Azóta már megélte, de azt még nem tudja elképzelni, milyen lesz lányos apukaként. 

gonczi-gabor
Fotó: TV2

- Korábban azt sem gondoltam, hogy egy kisfiú iránt lehet ilyen végtelen imádatot érezni. Mintha egy test lennénk Áronnal, elképesztő! Nem tudom, mi lesz ezután, most is teljesen a fellegekben járok! Én is szülési szabadságra megyek - osztotta meg a lap olvasóival Gönczi Gábor, aki szeptemberig a koncertjeit is lemondta. 

Ildinek három testvére van, és nem tartja kizártnak, hogy Áron és a kislányuk után érkezzen egy harmadik csemetéjük is. Ahogy a fia egyre többször mondogatja, hogy szülessen egy Vencel is, egyre jobban kezdi magát beleélni, hogy nagycsaládosok legyenek. 

- Bennünk van az, hogy három gyerekünk legyen. Ha harmadikat szeretnénk, legközelebb nem hagyhatunk ekkora korkülönbséget - mondta az édesapa.  

Till Attila felesége, Kriszta

A műsorvezető 25 éves volt, amikor megismerkedett élete párjával és társával, Krisztinával, aki akkoriban a TV3 csatorna adásrendezője és szerkesztője volt. A randijuk után egy héttel Tilla a szerelméhez költözött, akit négy hónappal később feleségül is vett. Egy héttel a házasságkötés után az újdonsült feleség első gyermeküket hordta a szíve alatt. 

Ezt is szeretjük