Hajdú Péter párjának így gömbölyödik a babapocakja: Eszter gyönyörű kismama

Hajdú Péter menyasszonyáról káprázatos fotók készültek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter még augusztusban erősítette meg, igaz a hír, miszerint kedvese első közös gyermekükkel várandós. 

A 26 esztendős szépséggel, akit tavaly szeptemberben el is jegyzett, a munka hozta össze 2019-ben. Eszter szerkesztőként olyan produkciókban működött közre, mint az X-Faktor vagy az RTL Klub Reggeli, ma pedig a Life TV-n futó Ébredj velünk! és az Activity című műsorok főszerkesztőjeként dolgozik.

Hajdú Péter párja gyönyörű kismama

Mivel már jócskán túl vannak az első kritikus időszakon, Hajdú Péter büszkén számol be a követőinek a babavárás boldog pillanatairól. Például azt is szívesen megmutatta, kedvese milyen gyönyörű kismama. Eszterről káprázatos fotók készültek.

Egy kicsit sem meglepő, hogy valóságos csodaként élnek meg minden egyes napot a pici érkezéséig, a televíziós ugyanis a tavalyi évben nyolc hónapon belül kétszer is teherbe esett.

- Péterrel sokat küzdöttünk ezért a babáért. Tiszta szívből mondom, hogy senkinek sem kívánom, amin mi végigmentünk. A lelki békémet Petinek köszönhetem, aki végig mellettem állt, és támogatott a legnagyobb bánatomban is. Amikor látta, hogy összetörnék, mindig kirángatott a gödörből - mesélte a Velvet interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

A 16. hétben járó kismama a kezdeti nehézségektől eltekintve a lehető legjobb egészségnek örvend. Az első hetekben volt egy nehéz időszaka: folyamatos rosszullétek gyötörték, előfordult, hogy egy pohár vízért sem tudott felkelni az ágyból.

Szerencsére ma már minden rendben van, ahogy a róla készült felvételeken is látszik, sugárzik a boldogságtól. Minden elsimult az életében, pedig eleinte attól is tartott, hogyan fogja összeegyeztetni a munkát a terhességgel.

- Nem titok, hogy karrierista vagyok, sokáig féltem attól, hogy az anyaság nem fog beleférni az életembe. Nem igazán láttam magam előtt, hogy mikor jön majd a baba, és ha jön is, egy időre hogyan hagyom abba a munkát. A félelmem alaptalan volt, hiszen tökéletesen összeegyeztethető a kettő, főleg akkor, ha valakinek ilyen támogató párja van. Úgy éreztem, Péterrel olyan egységet alkotunk, mely mindent felülír, és igenis szeretnék harmincéves korom előtt kisbabát, méghozzá tőle.

Magyar sztárok ugyanolyan estélyiben

A 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint kolléganője 2015-ben, csak a szőke sztár merészebb dekoltázzsal viselte. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük