Hajdú Péter párjának így gömbölyödik a babapocakja: Eszter gyönyörű kismama
Hajdú Péter menyasszonyáról káprázatos fotók készültek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Hajdú Péter még augusztusban erősítette meg, igaz a hír, miszerint kedvese első közös gyermekükkel várandós. 

A 26 esztendős szépséggel, akit tavaly szeptemberben el is jegyzett, a munka hozta össze 2019-ben. Eszter szerkesztőként olyan produkciókban működött közre, mint az X-Faktor vagy az RTL Klub Reggeli, ma pedig a Life TV-n futó Ébredj velünk! és az Activity című műsorok főszerkesztőjeként dolgozik.

Hajdú Péter párja gyönyörű kismama

Mivel már jócskán túl vannak az első kritikus időszakon, Hajdú Péter büszkén számol be a követőinek a babavárás boldog pillanatairól. Például azt is szívesen megmutatta, kedvese milyen gyönyörű kismama. Eszterről káprázatos fotók készültek.

Egy kicsit sem meglepő, hogy valóságos csodaként élnek meg minden egyes napot a pici érkezéséig, a televíziós ugyanis a tavalyi évben nyolc hónapon belül kétszer is teherbe esett.

- Péterrel sokat küzdöttünk ezért a babáért. Tiszta szívből mondom, hogy senkinek sem kívánom, amin mi végigmentünk. A lelki békémet Petinek köszönhetem, aki végig mellettem állt, és támogatott a legnagyobb bánatomban is. Amikor látta, hogy összetörnék, mindig kirángatott a gödörből - mesélte a Velvet interjújában.

A cikk az ajánló után folytatódik

Győzd le a saját korlátaidat - Alföldi Róbert a Femina Klubban

Az elégedett élethez vezető úton akadályok sorába ütközünk, és sokszor bele sem gondolunk, hogy számtalan esetben a belső, saját korlátaink felismerése és leküzdése jelenti a legnagyobb kihívást.

Az október 18-i Femina Klub esten Szily Nóra és Alföldi Róbert segítenek megfejteni, hogy milyen tényezők állhatnak a siker útjában, hogyan boldoguljunk a kritikákkal és az esetleges kudarccal, és milyen technikákkal hozzuk ki a legjobbat önmagunkból.

Pontos részletek az estről itt olvashatók.

Jegyek kizárólag online érhetők el, korlátozott számban.

Időpont: 2021. október 18. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

A 16. hétben járó kismama a kezdeti nehézségektől eltekintve a lehető legjobb egészségnek örvend. Az első hetekben volt egy nehéz időszaka: folyamatos rosszullétek gyötörték, előfordult, hogy egy pohár vízért sem tudott felkelni az ágyból.

Szerencsére ma már minden rendben van, ahogy a róla készült felvételeken is látszik, sugárzik a boldogságtól. Minden elsimult az életében, pedig eleinte attól is tartott, hogyan fogja összeegyeztetni a munkát a terhességgel.

- Nem titok, hogy karrierista vagyok, sokáig féltem attól, hogy az anyaság nem fog beleférni az életembe. Nem igazán láttam magam előtt, hogy mikor jön majd a baba, és ha jön is, egy időre hogyan hagyom abba a munkát. A félelmem alaptalan volt, hiszen tökéletesen összeegyeztethető a kettő, főleg akkor, ha valakinek ilyen támogató párja van. Úgy éreztem, Péterrel olyan egységet alkotunk, mely mindent felülír, és igenis szeretnék harmincéves korom előtt kisbabát, méghozzá tőle.

Magyar sztárok ugyanolyan estélyiben

A 18. Story Ötcsillag- és Érték-díjátadó Gálán kiderült, hogy Várkonyi Andrea és Sarka Kata is kedveli Léber Barbara divattervező munkáját. A műsorvezető 2018-ban szinte ugyanolyan modellben jelent meg, mint kolléganője 2015-ben, csak a szőke sztár merészebb dekoltázzsal viselte. Képes összeállításunkban olyan hazai hírességeket gyűjtöttünk össze, akik ugyanolyan estélyiben jelentek meg valahol.

Ezt is szeretjük