Oláh Gergő 5. gyermeke is kislány: nőuralom lesz az énekes családjában
Oláh Gergő tündéri videóval árulta el az ötödik gyermeke nemét.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Oláh Gergő június közepén árulta el a közösségi oldalán, hogy a családja újabb gyermekkel gyarapodik: felesége az ötödik gyermekükkel várandós. 

A 32 éves sztár most a Facebookon megosztott egy videót, amin éppen megtudták, az újabb csemete kislány lesz-e, vagy kisfiú. 

Oláh Gergő ötödik gyermeke kislány 

Oláh Gergő és Niki 2008-ban házasodtak össze. Amikor 24 évesen, 2012-ben megnyerte az X-Faktor harmadik évadát, két gyermekük volt, a 2010 márciusában született Karla és a következő évben világra jött Denisz. Őket 2015 novemberében Nolen Gergő, 2018 augusztusában Anna követte. 

A videóból kiderül, hogy rózsaszín szirmok hullottak a meglepetéslufiból, mire a kismama közölte, ő tudta, hogy lány lesz. Az idősebbik lányuk, Karla ugrándozva fogadta, hogy ismét kishúga születik, két öccse viszont elszontyolodott, nem díjazták, hogy nőuralom lesz, ők azt szerették volna, ha kisfiút hoz a gólya. 

Az énekes azt is elárulta a közösségi oldalán, hogy még nem választottak keresztnevet, örömmel veszik az ötleteket a követőiktől. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Oláh Gergő júniusban sokáig gondolkodott azon, hogy csak a rajongóival ossza-e meg az örömhírt, vagy a nagy nyilvánossággal is. Ennek oka az volt, hogy sokan nem tudnak azonosulni a sokgyerekes családokkal, néhányan egyenesen hülyének nézik az egy-két gyermeknél többet vállalókat, és alpári kommentekben írják le, mit gondolnak. Úgy érezte, ki kell állnia a nagycsaládosokért, ezért leírta, miért döntöttek úgy, hogy vállalkoznak az újabb családbővítésre. 

Szerinte mindenki annyit kap, amennyit elbír - idegileg, anyagilag, érzelmileg. Ők bírják a nagycsaládos létet annak minden terhével és nehézségével, illetve még több örömével, azt vallják, a gyermek minden körülmények között áldás. 

olah-gergo-felesege
Fotó: TV2/Love Bistro

Amikor közmunkásként dolgozott, két gyermeket neveltek szeretetben, szerényen, de büszkén. Énekesként hamarosan öt gyermekről fog gondoskodni, de a csokot sem vették fel, és nem a családi pótlék miatt van ennyi gyerekük.

"A feleségem nem egy "SZÜLŐGÉP", a feleségem egy HŐS, egy igazi ANYA, brutális amit bír, ezért bízza Isten rá, hogy ennyi életet hozzon a világra! Számomra pedig a legcsodálatosabb dolog, hogy APA lehetek, és hogy 5 gyermek életéért lehetek felelős, brutál kemény, de brutálisan szeretem mindenestül!!! " - osztotta meg követőivel júniusban. 

Kökény Attila 22 éves lánya

A 46 éves sztár a nagyszülőséget lánya révén élhette meg először. Aranka 2020 januárjának közepén hozta világra kisfiát, Medárdot, aki úgy nő, mint a gomba. Hamarosan újból kis unokának örülhet a család: Kökény Attila lánya június elején jelentette be, hogy egy kislányt hord a szíve alatt.

Ezt is szeretjük