Nyertes Zsuzsa ritkán látott párja, Attila: 47 éve imádja tinikori szerelmét

Nyertes Zsuzsa 16, kedvese 18 éves volt, amikor összejöttek.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Sokan úgy tartják, a világon mindenkinek megvan valahol a párja. A szerelem minden emberre más-más úton és időben talál rá. Vannak, akik a harmincas, negyvenes éveikben lelik meg azt, akivel le akarják élni az életüket, mások már tinédzserként belebotlanak a nagy Őbe.

Nyertes Zsuzsa az utóbbi csoportba tartozik. Az énekes-színésznő hamar megtapasztalta a sikert a pályán, 1985-ben 25 évesen végzett a Színművészetin, karrierje pedig már diákként elindult. 

Nyertes Zsuzsa ritkán látott párja, Attila

A szerelemre még kevesebbet kellett várnia. Mindössze 16 éves volt, amikor összehozta az élet azzal a férfival, akiben megtalálta a társát. Éppen az édesapjával és az egyik húgával nyaralt, amikor megismerte Attilát, akit ma csak Apucinak becéz.

- Apuci 18, én pedig 16 éves voltam, amikor megismerkedtünk a csepeli strandon, és azóta - immár 47 éve - együtt vagyunk - mesélte a Story magazinnak.

Elmondása szerint rögtön az első pillanatban megvolt köztük a kémia, ám szerencséjükre ezt jól tudták leplezni, ugyanis, ha apukája megneszelt volna bármit, a románcnak biztosan nem lett volna folytatása.

A 62 esztendős díva hisz az ezotériában. Úgy tudja, Attilával nemcsak jelenlegi életükben, hanem korábban is kapcsolatban álltak egymással.

- Részt vettem családállításon, ahol kiderült, hogy Apucival több előző életben is szoros, de szexmentes kapcsolatban voltunk: apa-gyerek, nagyapa-unoka, testvér, illetve főnök-beosztott viszonyban. Ami igazán érdekes, ahol ő pap volt, ott én apáca voltam. Ha visszatekintek a közös életünkre, azt kell mondanom, ő adta nekem a legtöbbet azzal, hogy stabil hátteret biztosított.

Koltai Róbert párja 

Koltai Róbertet és kedvesét, Gaál Ildikót a munka hozta össze négy esztendővel ezelőtt. A találkozót telefonbeszélgetés követte, ami szép lassan kanyarodott el a szakmától a személyes dolgokig. Bár a kezdetektől fogva megvolt az a bizonyos szikra, az első randevú sokat váratott magára.

Ezt is szeretjük