Dévényi Tibor és 14 évvel fiatalabb párja, Bea a címlapon: 75 évesen nősül meg újra
Dévényi Tibor a válása után házasságellenes lett. 13 évnyi együttlét után mégis úgy döntött, elveszi Beát.

dévényi-tibor-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2008-ban Dévényi Tibort meghívták fellépni Békéscsabára. A keverőpult mögül a tömegben kiszúrt egy csinos, szőke hajú nőt. A buli után váltottak pár szót, adtak egymásnak egy puszit, majd elváltak az útjaik.

Egy évvel később Bea szülővárosában, Mezőberényben találkoztak újra. Emlékeztek egymásra, és a viszontlátás örömére hosszas beszélgetésbe bonyolódtak. Hamar kiderült, sok közös témájuk van.

Dévényi Tibor és párja, Bea

Tibi bácsi a válása után sokáig azon az állásponton volt, többet nem áll oltár elé, 75 évesen azonban meggondolta magát, másodszorra is megnősül.

- Úgy érzem, kötelességem feleségül venni Beát, hiszen ő a legnagyobb támaszom. A Covid alatt még inkább megerősödött a kapcsolatunk, tartozom Beának annyival, hogy törvényesen is házaspár legyünk. Egy haverom azt tanácsolta, azt kell feleségül vegyem, aki az utolsó pohár vizet hozza oda nekem. Amikor ezt elmeséltem Beának, rögtön azt kérdezte tőlem: Tibi, nem vagy szomjas? - mondta a Meglepetés magazinnak.

A cikk az ajánló után folytatódik

14 év a korkülönbség köztük, ám az, hogy nem egyidősek, egy pillanatig sem zavarja őket. Bea úgy érzi, vele egykorú férfival él együtt, ez többek között Dévényi Tibor humorának köszönhető. Még a lánykérést is elviccelte. Elárulta, nem ereszkedett fél térdre, hiszen ha megtette volna, a fájós lábával nem tudott volna felkelni többé.

dévényi-tibi-bácsi
Fotó: TV2/Mokka

Pontosan elképzelték, milyen esküvőt szeretnének. Semmi esetre sem vágynak nagy felhajtásra, épp ezért mind a helyszínt, mind az időpontot titokban tartják.

- Az én koromban ciki lenne a celebesküvő, ezért arra kértem az anyakönyvvezetőt, hogy a pontos dátumot senkinek ne árulja el. Nem akarunk közönséget, fotósokat, és meghatódva, könnyes szemmel csókolózni sem fogunk.

Ernyey Béla 38 évvel fiatalabb felesége

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen lélegzetelállító szépség Ernyey Béla felesége, Dóra, akivel 2022 májusában már kapcsolatuk 14. évfordulóját ünneplik majd.

Cover-fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Ezt is szeretjük