Nyertes Zsuzsa és ritkán látott lánya: a 27 éves Zsuzsó szép, mint az anyja

Nyertes Zsuzsa lánya már kirepült a családi fészekből.

Nyertes Zsuzsa és lánya, Zsuzsó
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsát senkinek sem kell bemutatni. A szexszimbólum színésznőért a '80-as évek kezdete óta rajong az ország. Számtalan játékfilmben és színpadi darabban feltűnt, szerepelt többek között a Hamis a baba vagy a Szegény Dzsoni és Árnika című alkotásokban, a televízió képernyőjén pedig a Szeszélyes évszakok gyönyörű naivájaként csalt mosolyt a nézők arcára.

A Marilyn Monroe hasonmásaként is emlegetett sztár egy szem lánya nem csak édesanyja nevét viszi tovább, a 27 éves Zsuzsó örökölte a szép vonásokat is.

Nyertes Zsuzsa és lánya, Zsuzsó

Az anya-lánya páros biztosan sokszor hallja azt a mondást, hogy „Nézd meg az anyját, vedd el a lányát!” Zsuzsóból éppen olyan vonzó nő lett, mint amilyen 62 éves anyukája. A köztük lévő külső hasonlóság szintén tagadhatatlan: hajszínük, szemük, valamint mosolyuk is megegyezik.

Bár a külsőségek terén le sem tagadhatják egymást, a munka frontján már más a helyzet. A szép, fiatal nő nem vágyik a rivaldafényre, épp ezért nem szerepel sűrűn anyja mellett, és civil munkát űz. HR-es lett, és a munkaerő-toborzással foglalkozik.

nyertes-zsuzsa-lanya-zsuzso-4
Fotó: TV2/Mokka

A szőke díva a Story magazinnak elárulta: lánya már kirepült a családi házból, így férjével ismét több időt tudnak egymással tölteni. Arról is beszélt a lapnak 2021 áprilisában, mennyire fontos számára a család, hiszen a legnagyobb kudarcok után is kizárólag gyermekére és élete párjára, Attilára számíthatott.

Annak ellenére, hogy fényes karriert épített fel a színpadon, 22 esztendővel ezelőtt az üzletasszonyszerepben is ki akarta próbálni magát, kozmetikai, majd szépségszalont nyitott. Bár hatalmas lelkesedéssel vágott bele a dologba, végül mindkét vállalkozása kudarcba fulladt. A csalódottság azonban nem mérgezte meg az életét, amit főként szeretteinek köszönhet.

- Szerencsére nagyon összetartó család vagyunk, legyen szó érzelmi vagy anyagi támogatásról, mindig ott állunk a másik mellett, így a veszteségek ellenére sem adósodtunk el.

Geszler Dorottya 25 éves lánya

Geszler Dorottya mindössze 19 éves volt, amikor harmadik helyezett lett az 1989-es Miss Hungary szépségkirálynő-választáson, és a közönségdíjat is elnyerte. A sztártól lánya, Laura is jó géneket örökölt, ez azon a fotón is látszik, amit Geszler Dorottya a Nemzetközi Ölelés Napja alkalmából posztolt kettejükről.

Geszler Dorottya és ritkán látott lánya: a 25 éves Laura anyja szépségét örökölte

Nézegess képeket!

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Létezik ideális mennyiségű képernyőidő? Kétéves koráig ne is lásson okoseszközt a gyerek? Káros lehet a Mancs őrjárat? Mennyire egészségtelen alkalmazáson követni a gyerek lokációját? Hasznosak a szülőifelügyelet-alkalmazások? Melyek a dopamintúltengés jelei? Az online bullying kérdésköre: mi a különbség a vélemény, a kritika és a bántás közt? A Dilemma első évadának utolsó epizódjában többek között a fenti kérdésekre kereste a választ Mészégető Marcsi, a Hello Szülő főszerkesztője, Horváth Eszter, a Femina újságírója, valamint Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Cover-fotó: MTI/Zih Zsolt

Ezt is szeretjük