Nyertes Zsuzsa 62 évesen is gyönyörű - Kiderült, mitől ilyen fiatalos az arca

Nyertes Zsuzsa elárulta, hogyan tudta megőrizni hatvan fölött is az arca fiatalságát.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nyertes Zsuzsa 1983-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, majd rögtön a Vidám Színpadhoz szerződött. 2013 óta a megújult Vidám Színpadon is játszik. A kabarétól a vígjátékon át a musicalig sok előadásban nyújtott felejthetetlen alakítást, számos filmben és sorozatban szerepelt szőke csábítóként. 

A televízióban is gyakran láthattuk, a híres Szeszélyes évszakokban általában gyönyörű naivaként nevettette meg a nézőket. Rövid idő alatt szexszimbólummá vált, Marilyn Monroe magyar hasonmásának is szokták nevezni, fotók is készültek róla, ahogy amerikai kolléganője bőrébe bújt.

Nyertes Zsuzsa arca

A színésznő 2020 decemberében ünnepelte a 62. születésnapját. Máig megőrizte karcsú alakját és fiatalos külsejét. Az utóbbit annak is köszönheti, hogy azóta ápolja az arcbőrét tudatosan, amióta színésznő lett.

nyertes-zsuzsa-batch
Fotó: TV2/Mokka

- Már azelőtt is érdekelt az arcápolás, hogy fölvettek a Színművészetire. Amikor anyukámék kimentek Németországba a testvéreihez, akkor én nem ruhákat, farmert kértem, hogy hozzanak, hanem szépítőszereket, kencéket. És nem véletlenül volt szépségszalonom közel 14 évig. Fontos volt, hogy minél tovább megőrizzem a fiatalságomat - mesélte a Mokkában

A cikk az ajánló után folytatódik

Nyertes Zsuzsa nemcsak krémekkel, hanem egyszerű tippekkel is óvja az arcbőrét, így például soha nem feküdt le úgy, hogy nem mosta volna le a sminkjét. 

- Ez alapvető dolog. Amikor nagyon fiatal voltam, ilyen akkor sem történhetett meg. A másik, hogy este a párom szerint úgy fekszem le, mint a zsírosbödön: ilyenkor a párnát is ránctalanítom. Éjszakára minden finomságot megadok a bőrömnek, és reggel ugyanúgy lesminkelek, mint este, mert éjszaka méregtelenít a szervezetünk. Vannak kifejezetten reggeli tisztítók, csak utána teszem fel a hidratálókrémet, a ránctalanítót, a szemránckrémet. Ezek az én rituáléim. 

nyertes-zsuzsa
Fotó: TV2/Mokka

A színésznő a krémek és szépítőszerek mellett arctornával, úgynevezett arcjógával feszesíti az arcizomzatát. Szerinte a hétköznapokba is bele lehet illeszteni a gyakorlatokat, ő például főzés közben eszközök nélkül szokta tornáztatni az arcizmait. 

A '80-as évek magyar modelljei régen és most

Pataki Ági az egyik leghíresebb Fabulon-lányként vonult be a hazai divattörténelembe. A ’80-as években a modellkedés mellett üzletasszonyként dolgozott, majd a filmgyártás világa felé fordult. 2019-ben aztán ismét egy kozmetikai márka, a Helia-D ránctalanító termékcsaládjának arca lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen új külsőre váltott Pataki Ági 2020-ban, valamint azt is megmutatjuk, mennyit változtak a '80-as évek híres magyar modelljei.

Ezt is szeretjük