Nyári Dia 20 kilót fogyott: így lett teltkarcsú nőből nádszálvékony
Nyári Dia az egészsége miatt fogyott le sokat, nem azért, mert elégedetlen volt az alakjával.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha valaki nagyon vékony, azért kritizálják, ha duci, akkor pedig azért. Ha ismert emberről van szó, még inkább ki van téve mások véleményének. Nem csoda, ha sok nőnek problémái vannak a saját testével, ami szülés után még érzékenyebb téma. 

Nyári Dia kisfia születése óta rengeteget fogyott, karcsúbb, mint a várandóssága előtt volt. Az Anyád hogy van?! vloggereinek, Börcsök Vikinek és Pető Zsófinak azt mondta, teltkarcsún is jól érezte magát a bőrében, nem az alakja miatt fogyott le 20 kilót.  

Nyári Dia ezért fogyott le

- Sokat gondolkodtam azon, hogy régen vajon jól éreztem magam a bőrömben, vagy csak elhitettem magammal, és most vagyok igazán önmagam. Arra jutottam, hogy

nem volt álszentség a részemről, tényleg szerettem azt a teltkarcsú vagy picit duci lányt, aki voltam.

Nemcsak a szülés után, hanem előtte is ezt hirdettem, és tényleg elfogadtam azt, ahogy kinéztem. 

nyari-dia1
Fotó: YouTube/Anyád hogy van?!

- A húszas éveim elején, amikor teltebb voltam, nem vettem fel miniszoknyát, helyette inkább egy maxiruhát, de jó volt az úgy, elégedett voltam, néha hisztiztem csak, hogy nem tudok felhúzni egy olyan ruhadarabot, amit kinéztem magamnak, mert azt azért láttam, mi előnyös és mi nem. Különösebben ugyanakkor nem zavart, és imádtam a hedonista életemet, hogy buli után bevágtam egy hamburgert, nem akartam én koplalni

A cikk az ajánló után folytatódik

Szerinte azt követően volt a legrosszabb formában, miután 2018 júliusában világra hozta kisfiát, Zétit, és a rendszeres mozgás is háttérbe szorult az életében. Amikor már elkezdett sportolni, és alkalmazott egy diétát, amiről úgy gondolta, jó lesz a számára, és mégsem történt változás, elkezdte rosszul érezni magát a bőrében. 

- Amikor semerre nem mozdult a mérleg nyelve, elmentem dr. Tóth Tamás obezitológushoz, és ő segített nekem. Elküldött vérvételre, ahol látszott, hogy a pajzsmirigyemmel nincs probléma, de az ötpontos cukorterheléses vizsgálaton kiderült, inzulinrezisztens vagyok.

nyari-dia2
Fotó: YouTube/Anyád hogy van?!

- Ennek tudatában kezdtem el diétázni, vagyis inkább életmódot váltani, mert ez szerintem jobb szó rá, és mellette sportolni is. Azt nem lehet tudni, hogy azért lettem IR-es, mert túlsúlyos vagyok, vagy fordítva, azért lettem túlsúlyos, mert IR-es vagyok. Egyébként érdekes, a terhességi cukrom tökéletes volt. 

Az életmódváltás családanyaként nem is olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, de mivel a kisfia és a férje sem étkezik egészségtelenül, a köretet tekintve szoktak más-más ételt enni. 

Semmi hiúság nem játszott szerepet abban, hogy életmódot változtattam, az egészségem miatt tettem,

és azért, mert tudtuk, hogy szeretnénk második gyereket, az inzulinrezisztencia pedig nem barátja a teherbe esésnek.

- Az elején, kisgyerek mellett nagyon nehéz volt beépíteni az életembe az új étrendet, de már megszoktam - mondta el a 26 éves sztár az Anyád hogy van?! legújabb adásában.

Nyári Dia plasztikáztatta a mellét

A Barátok közt egykori színésznője tiniként még úgy gondolta, ő soha nem fog plasztikáztatni, nem tagadja, neki is előítéletei voltak a szépészeti beavatkozásokkal kapcsolatban. Aztán a váradóssággal és a szoptatással sokat változott a teste, miután pedig az inzulinrezisztenciája miatt életmódot váltott, 20 kilót fogyott.

Ezt is szeretjük