A Nox énekesének három szép lánya van: Nagy Tamás egy ikerpár és egy 11 éves kamasz apja

Nagy Tamás háromgyermekes apuka. Lányait, Lucát, Annát és Nórit csak ritkán mutatja meg a nyilvánosságnak.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nox énekese csak ritkán mutatja meg gyerekeit. Nagy Tamás három szép lánnyal büszkélkedhet: az ikrek, Anna és Luca 14 évesek, Nóri 11 esztendős. 

Péter Szabó Szilvia és Nagy Tamás 2002-ben robbantak be a Nox formációval. A különleges színpadi világ, hangulat és hangzás hamar megigézte a rajongókat. A mai napig sokak kedvenc slágerei között szerepel a Forogj, világ! vagy a Százszor ölelj még!

Nox Nagy Tamás gyerekei

Bár hivatalosan nem mondták ki a formáció feloszlását, a két alapító tag 2009 után hosszú évekre elszakadtak egymástól. Az énekesnő külföldön, Ausztráliában és Londonban próbált szerencsét, míg a táncos-koreográfus családot alapított.

Nagy Tamást nem kerülték el a hullámvölgyek, válása után időre volt szüksége, hogy leszámoljon a démonjaival.

- Annak idején, amikor három hónap pszichiátria után hazajöttem, belenéztem a tükörbe, és azt mondtam, elég volt, én nem ez az ember vagyok. Mindennél fontosabb, hogy láthassam felnőni a lányaimat - emlékezett vissza a Best magazinban 2022 májusának elején.

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

47 éves korára teljesen maga mögött hagyta a sötét időket. Rajongásig imádja bájos lányait, akik közül a legkisebb, Nóri örökölte a művészi vénát. Ő a Budaörsi Latinovits Színház egyik ígéretes gyerekszínésze.

nox
Fotó: Instagram/Péter Szabó Szilvia

A jövőbe is pozitívan tekint. Keresi a szerelmet, reméli, hogy hamarosan megtalálja élete párját.

- Csak ebben a szakmában ez nem könnyű az időbeosztásunk miatt. Nem beszélve arról, hogy aki engem választ, az a lányaimat is választja, és nekik is el kell fogadniuk a jövendőbelimet.

Kiss Endi szép lányai

A Hooligans dobosa, Kiss Endi ízig-vérig lányos apuka, aki nem csupán szülő-gyerek, hanem legjobb baráti kapcsolatot ápol lányaival. A zenész rengeteg időt tölt Bodzával, Kiarával és Larisszával, akik ahogy nőnek, egyre szebbek.

Ezt is szeretjük