Kiss Endi 3 lányával: Bodza, Kiara és Larissza szépek és tehetségesek
A Hooligans dobosának lányai örökölték a művészi vénát, és egyikőjük sem jön zavarba a színpadon.

kiss-endi-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hooligans dobosa, Kiss Endi ízig-vérig lányos apuka, aki nem csupán szülő-gyerek, hanem legjobb baráti kapcsolatot ápol lányaival. 

A zenész rengeteg időt tölt Bodzával, Kiarával és Larisszával, akik jelképesen akkor is ott vannak vele, ha fizikailag kénytelenek távol lenni egymástól: a három lány portréját a szíve fölött viseli tetoválásként.

Hooligans Kiss Endi lányai

Családi fotójukon szembetűnő, a lányok, ahogy nőnek, egyre szebbek. Az szintén látszik, hogy az öltözködést és stílusérzéket tekintve illik rájuk, hogy az alma nem esett messze a fájától, mindannyian imádják a rockos megjelenést.

Kiss Endi három gyermeke két anyukától született. Nagyon szerencsésen úgy alakította az élet, hogy mindkét nő a rocker közelébe költözött, így a lányok nagyon sűrűn tudnak az édesapjukkal lenni.

- A két kisebbik lányom, Kiara és Larissza lakik itt Sződligeten az anyukájával, Bodza, a legnagyobb pedig szintén az anyukájával Budakalászon - árulta el a Hot! magazinnak 2022 áprilisának elején.

A cikk az ajánló után folytatódik

Annak ellenére, hogy mindössze 16, 13 és tízévesek, már most látszik, megvan bennük a művészvéna, és a színpadon is otthonosan mozognak. Bodzának gyönyörű énekhangja van, három éve énekel zenekarában, amelyet a tévénézők is ismerhetnek, a Crush 2021-ben mutatkozott be az X-Faktorban.

A két kisebb lány is nagy adag tehetséget örökölt: mindketten ügyes légtornászok. Kiara és Larissza édesapjukkal és nővérükkel együtt léptek porondra a Fővárosi Nagycirkusz Légtornafesztiválján. 

Az 51 éves zenész számára nagyon fontos, hogy mindig őszinte legyen a lányaival. Nem korlátoz semmit, de mindig megbeszéli velük, mik a rossz dolgok.

- Hatalmas szíve van, mindenben támogat, és lelkizni is tudunk. Egy hullámhosszon vagyunk mind a négyen, mindent megbeszélünk, támogatjuk egymást, a legjobb baráti a kapcsolatunk - ecsetelte a legnagyobb testvér.

Pápai Joci lánya

Míg a céltudatosságát apukájától, addig bájos vonásait édesanyjától örökölte. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép tinilány lett Pápai Joci idősebb gyermekéből.

Cover-fotó: Life TV/Nyugi, köztünk marad!

Ezt is szeretjük