Ő a Hooligans dobosának gyönyörű tinilánya: Bogi az X-Faktorban 4 igennel jutott tovább

A Hooligans dobosának, Kiss Endinek a lánya öttagú zenekarával lenyűgözte az X-Faktor mentorait a negyedik válogatóban.

kiss-endi-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az X-Faktorban megszokhattuk már, hogy időről időre felbukkannak a tehetségkutató válogatóján ismert emberek gyerekei is. 

Janicsák Veca, Wolf Kati, a Nyári lányok és Zámbó Krisztián az élő show-ban is megmutathatta, mit tud, míg például Bodnár Attila fia bekerült a legjobb ötven közé, de a Mentorházig már nem jutott el.

Kiss Endi lánya az X-Faktorban

A 2021-es X-Faktor negyedik válogatójának vége felé a Hooligans dobosának, Kiss Endinek a legidősebb lánya, Kiss Bogi állt a mentorok elé, aki Crush nevű zenekarával érkezett, és Bodza néven mutatkozott be. 

kiss-bogi-crush
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Apukámmal alapítottunk egy zenekart, segített benne, és elhatároztunk, hogy eljövünk az X-Faktorba, mert szeretnénk megmutatni, hogy mit tudunk - árulta el a tinilány a kulisszák mögött. 

Puskás Petinek a zenekar négy fiú tagja ismerős volt, akadt, akivel szerepelt a Madách Színházban, de a 15 éves lányt nem ismerte, Gáspár Laci kérdezett rá, kinek a lánya. Ekkor derült fény a híres apa kilétére, aki a backtsage-ben izgult. 

Puskás Peti bízott benne, hogy a fiatal tagokból álló zenekar jó lesz, de végül túlszárnyalták a képzeletét, éltek a színpadon. Csobot Adél picit magát látta bennük, mert 14 évesen neki is volt egy zenekara, ami öt lányból állt. A formációban ő frontemberként, basszusgitárral a kezében énekelt. 

- Fogalmam sincs, hogy hogyan játszottam rajta, ma már valószínűleg meg sem tudnám szólaltatni a hangszert, de akkor elpengetgettem, és közben énekeltem. 

- Ők viszont nem csak úgy elpengetgették a hangszert, hanem nagyon ki volt találva, érződött, hogy sok munka van benne. Nagyon ritka, hogy ilyen fiatalon ennyire összeáll egy banda. Engem levettetek a lábamról - dicsérte őket Gáspár Laci. 

kiss-endi-lanya
Fotó: RTL Klub/X-Faktor

- Biztos király lehet az, hogy a szüleitek lemennek a pincébe, és azt látják, hogy ti hülyeségek helyett ezt csináljátok. Az biztos, hogy ti zenélni fogtok évek múlva is - vélte ByeAlex. 

Ezek után nem meglepő, hogy a Crush négy egyértelmű igennel jutott tovább a Táborba. 

Ákos lányai

Az énekes fia, Márton 1998-ban született, majd érkezett a három lány: Anna 2002-ben, Kata 2005-ben, Júlia 2010-ben. A két idősebbik már nagykorú, egyetemre járnak, a középső lány tinédzser, a kicsi pedig kamasz. Kata éppen a tinik lázadó korszakában van, megkérdőjelezi az otthoni mintákat. 

Cover-fotó: RTL Klub/X-Faktor

Ezt is szeretjük