Nótár Mary és Bódi Csabi 13 évig szóba sem álltak egymással: az egykori duettpartnerek ezért távolodtak el

Nótár Mary és Bódi Csabi napjainkban családtagként tekintenek egymásra. A viszonyuk 2019 előtt még merőben másképp festett.

Nótár Mary és Bódi Csabi
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Külföldön és hazánkban egyaránt tudunk olyan hírességekről, akik nem kedvelik egymást: egyesek nyíltan vállalják a viszályt, mások inkább nem nyilatkoznak ellenlábasukról. Olyanok is akadnak, akik azután beszélnek a nyilvánosság előtt a kettejük közti mosolyszünetről, hogy rendezték a soraikat.

Nótár Mary és Bódi Csabi az utóbbi kategóriába esik, pedig annak idején, az ezredforduló környékén a kapcsolatuk szépen indult. 

Nótár Mary és Bódi Csabi

Duettpartnerekként számtalan közös slágert hallhatott tőlük a közönség, majd egyszer csak már nem álltak ugyanarra a színpadra, sőt 13 esztendőn át még csak nem is beszéltek a másikkal.

Nótár Mary és Bódi Csabi a Nyugtalan érzés című videóklipben 2005-ben.
Nótár Mary és Bódi Csabi a Nyugtalan érzés című videóklipben 2005-ben.
Fotó: YouTube/Bódi Guszti

A zenészek mindezt azzal magyarázták, más elképzelésük volt a jövőről. A Ripost információi szerint egy félreértés vert éket közéjük. 

A cikk az ajánló után folytatódik

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Az eltávolodásuk egészen 2019-ig tartott. Miután tisztázták a dolgaikat, ismét elválaszthatatlanok lettek a magánéletben és szakmailag is.

- Mary fontos szerepet tölt be az életünkben, nekem és a családomnak is nagyon jó barátja. Sőt, talán mondhatom azt is, hogy ő már a család része, hiszen több mint húsz éve ismerjük egymást. Volt egy időszak, mikor egy kicsit eltávolodtunk, más utakon jártunk, de ez már a múlt. Büszkén mondhatom, hogy őszinte barátság van köztünk! - ecsetelte az énekes a lapnak.

Hozzátette, immár mindketten számíthatnak a másikra. Az énekesnőt szívesen látják a Bódi családi rendezvényeken. Azt is kiemelte, hogy örülnek egymás sikereinek a zenében.

Bódi Csabi felesége

Bódi Csabi dalaiban gyakori motívum a szerelem: az érzelmek terén van miből merítkeznie, 15 éve él boldog házasságban feleségével, Ginával. Az asszonyhoz még egy dalt is írt. A Drága, szép feleségem című szerzeményben a zenéjén keresztül fejezte ki, mennyire szereti és megbecsüli a nőt, akit maga mellett tudhat.

Bódi Csabi ritkán látott felesége gyönyörű nő: 15 éves házasok Ginával

Nézegess képeket!

Elolvasom

Cover-fotó: Zenebutik, Life TV/Nyugi, köztünk marad

Ezt is szeretjük