Emilióról rém kínos dolgot árult el a lánya a tévében: Tina is csak a fejét fogta
Emilio és Vivike együtt szerepeltek a Vigyázat, gyerekkel vagyok!-ban. Kiderült az énekes ciki szokása.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Emilio és 11 éves lánya is szerencsét próbált a Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évadában. Az ő párosuk jutott el az utolsó játékig, ami nem is volt olyan egyszerű, több fordulón át kellett bebizonyítaniuk, mennyire ismerik jól egymást.

Ahogy azt a műsor előző szezonjaiban megszokhattuk, a gyerekszáj mindig őszinte, akkor is, ha minden egyes mondatát kamerák rögzítik. 

Emilio ciki szokása

Vivike sem kertelt, amikor a műsorvezető, Ördög Nóra megkérte, sorolja fel édesapja legfurcsább szokásait. Egy olyan dolgot is elárult, ami rém kínos volt az énekes számára.

emilio-1
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

Három dolgot említett: elkotyogta, hogy az énekes korgó hasán szokott aludni - mivel Emilio sokszor fogyókúrázik, a nap végére üres a gyomra, a bugyborékoló hangokat hallgatva a kislány mindig álomra szenderül. 

Azt is elárulta, a pörköltet nem kenyérrel szokta enni, mint az átlagemberek, inkább egy rántott húst választ mellé köretnek, szintén a fogyókúrából kifolyóan.

A cikk az ajánló után folytatódik

Az énekes harmadik szokása bizonyult a legcikibbnek, még Ördög Nóra szeme is elkerekedett, amikor meghallotta, hogy Emilio a vécén szokott szelfiket készíteni, a felvételeket pedig meg is osztja az Instagram-oldalán.

A show háziasszonyát annyira érdekelte a téma, hogy megkérdezte a közönség soraiban ülő Tinát, tényleg szokott-e önarcképeket gyártani a férje a mellékhelyiségben. Tina csak a fejét fogta.

emilio-2
Fotó: TV2/Vigyázat, gyerekkel vagyok!

- Nagyon sok időt tölt a vécén, de mindig mondom neki, hogy: "Emil, szerinted az emberek nem veszik észre, hogy ez egy vécén készült fotó?” Rárak soványítófiltert, barnítófiltert. Mi meg Vivivel azon röhögünk, egyszer adja az Isten, hogy bukjon már le valahol.

Emilio mindezek után megmagyarázta, miért választja pont ezt a helyszínt a fotózáshoz. Kiderült, a fürdőszobában nagyon jók a fények a LED-világítás miatt.

Dombóvári Vanda férje és fia

A Vigyázat, gyerekkel vagyok! harmadik évadában több olyan híresség szerepelt gyermekével, akiket nem sűrűn szoktunk látni a kamerák előtt. Dombóvári Vanda és tízéves kisfia volt az egyik gyerkőc-szülő páros, akik számot adhattak arról, mennyire ismerik jól egymást.

Ezt is szeretjük