Bódi Csabi ritkán látott felesége gyönyörű nő: 15 éves házasok Ginával
Bódi Csabi 26 esztendősen találta meg élete asszonyát. Gina két gyermekkel ajándékozta meg az énekest.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bódi Csabi dalaiban gyakori motívum a szerelem: az érzelmek terén van miből merítkeznie, 15 éve él boldog házasságban feleségével, Ginával. Az asszonyhoz még egy dalt is írt. A Drága, szép feleségem című szerzeményben a zenéjén keresztül fejezte ki, mennyire szereti és megbecsüli a nőt, akit maga mellett tudhat.

Bódi Guszti és Bódi Margó fia a családi példa után nagyon fiatalon házasodott meg. Noha az a frigy válással végződött, gyümölcseként megszületett a mulatóssztár első gyermeke: a húszesztendős Csabi már szintén megnősült, 2022 februárjában vezette oltár elé barátnőjét.

Bódi Csabi felesége, Gina

Bódi Csabi 26 éves volt, amikor összehozta az élet a gyönyörű Ginával, akit azóta is a tenyerén hord. Elég csak végignéznünk a közös képeiken, sugárzik róluk a boldogság. Az évfordulós fotójukon is mosolyogtak, ami nem csoda: a különleges napot paradicsomi helyszínen ünnepelték. Március 20-án repülőre szálltak, és Dubajba utaztak, hogy kipihenjék az elmúlt pörgős időszakot. Az évfordulójuk napján egy meghitt ebédet költöttek el, ezután pedig a világhírű, kolumbiai énekes, Maluma koncertjén buliztak.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen szép nő Bódi Csabi felesége, valamint azt is megnézheted, hogy romantikáztak Dubajban a 15. házassági évfordulójukon.

Ezt is szeretjük