A 48 éves Noszály Sándor friss fotója: a ’90-es évek szívtipró teniszsztárjára ráfér egy hajvágás
Noszály Sándornak a karanténban igencsak megnőtt a haja.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Noszály Sándor a '80-as és '90-es évek legsikeresebb magyar teniszezője volt, 2003-ban a Nagy Ő című műsorban is sok női rajongót szerzett magának.

Bő tíz évvel ezelőtt Los Angelesbe költözött, ahol teniszedzőként olyan hírességeket oktatott, mint Pierce Brosnan, Bill Gates, Arnold Schwarzenegger, Adrien Brody, Lionel Richie vagy Gerard Butler.

Noszály Sándor haja jól megnőtt

A 48 éves sztár önkéntes karanténba ugyanakkor nem Amerikában, hanem Magyarországon vonult. Ennek oka, hogy a világjárvány kirobbanásakor is hazánkban tartózkodott. 

- December környékén keresett meg Balázs Attila, aki most Fucsovics Marcival a legjobb teniszező Magyarországon, hogy lenne-e rá lehetőség, hogy együtt dolgozzunk. Január elsején jöttem haza, aztán elmentünk három ATP-versenyre Dél-Amerikába, amik nagyon jól sikerültek. Attila a 115. helyről feljött a 78. helyre a világranglistán. Ezt a márciusi Davis-kupa követte, és utána jött a dráma, karanténba vonultunk. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#backontrack#attilabalazs#atp#tennis#drkdorko#💪💪💪

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

- Most végre elkezdtünk edzeni, megvártuk, amíg a szabadtéri pályák készen lesznek. Marha nehéz így edzeni, hogy nem tudjuk, mikor lesz az első ATP-verseny. A június végi wimbledoni verseny az, amit utolsónak töröltek. Várjuk a következő döntést, addig pedig próbáljuk Attilát formában tartani. Fucsovics Marci is Magyarországon tartózkodik, majd elkezdenek együtt edzeni. Szerencsére nagyon jó barátság is van közöttük - mesélte április végén a Mokkában

Csak a halaszthatatlan dolgok miatt hagyja el otthonát, 17 éves lányával, Szonjával is csak online tartja a kapcsolatot. Fodrászhoz sem megy, pedig az Insta-storyja alapján szüksége lenne rá. A Bors szúrta ki, hogy egyik posztjában egy sírva nevetős emoji mellett fodrászt kért. 

noszaly-sandor-haja
Fotó: Instagram/Noszály Sándor

Nem kell aggódnia, jó áll neki a hosszabb haj is, láttuk már hasonló tincsekkel tavaly novemberben is, akkor is sármosan nézett ki. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Die young as late as possible 😎#🙏🙏🙏31-47

Noszaly Sandor (@noszaly) által megosztott bejegyzés,

Renato a Big Brotherből egykor és most

Renato Pavesit senkinek nem kell bemutatni, aki nézte a TV2 2002 szeptemberében indult valóságshow-ját, a Big Brothert. Az akkor a húszas évei elején járó zenész a gitárját is magával vitte a villába, ahol 116 napot töltött, egészen a döntőig menetelt Bálint és Évi oldalán. A műsort végül a női szereplő nyerte meg. A gitáros-énekes már 39 éves. Kíváncsi vagy, mennyit változott televíziós szereplése óta, és és mit csinál ma? 

Ezt is szeretjük