A Barátok közt Magdi anyusa volt - Meglepő, melyik műsorban tért vissza a képernyőre Fodor Zsóka

A TV2 Nicsak, ki vagyok? című műsorában az ötödik adás nagy meglepetése volt Fodor Zsóka.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Nicsak, ki vagyok? - a rejtélyek színpada legelső adásának egyik nagy meglepetése volt, hogy a Bagoly jelmeze Szőke Zoltánt rejtette, aki 21 évig alakította az RTL Klub napi sorozatában Berényi Miklóst. A tegnap esti, ötödik adásban a Barátok közt egy másik ikonikus szereplőjét rejtette a Szfinx jelmeze. 

Fodor Zsóka fedte fel magát, aki a sorozat indulása, 1998 óta alakította Magdi anyust egészen a történet szerinti halálos takarítási balesetéig, 2009-ig. Az ezt követő években is fel-felbukkant szellemként, illetve múltidézős részekben. 

Nicsak, ki vagyok? - Fodor Zsóka

Ábel Anita és Ganxsta Zolee Fodor Zsókára tette le voksát, Kajdi Csaba pedig Zoltán Erikára. Végül a csapat a színésznőt tette meg tippjének. A másik csapat tagjai közül Hajós András úgy gondolta, Esztergályos Cecília bújt a Szfinx jelmezébe, míg Majka szerint Kiszel Tünde, Judy véleménye szerint Fodor Zsóka. Az énekesnő végül meggyőzte a két férfit, így ők is Magdi anyus egykori megformálójára szavaztak. 

fodor-zsoka
Fotó: TV2

A 77 éves sztár a Mokka ma reggeli adásában azt mondta, biztos volt benne, hogy jellegzetes hangja miatt már az eleső körben lelepleződik. 

- Sok évvel ezelőtt Caracasban (Venezuela fővárosa - a szerk.) a reptéren beszélgettem, és a hátam mögött megszólalt valaki, hogy „Hát ez a Fodor Zsóka!” Meg kell mondjam, volt egy gyanúm, hogy Ábel Anita engem fel fog ismerni. Az Extrém Activityben dolgoztunk együtt, akkor, gondolom, jól megnézett, hogy most azt mondta, már a lábamról felismert, ahogy mentem be. Meg jóban is vagyunk. Judy megjegyzése, hogy a rajongóm, nagyon jólesett, az egész megérte ezért a mondatért. Büszke vagyok arra is, hogy Esztergályos Cecíliával és Hernádi Judittal, ezzel a két jeles kolléganővel hasonlítottak össze - mondta a reggeli műsorban. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A Múmia jelmeze Feng Ya Ou Ferencet rejtette, akit a 2013-as X-Faktorban a 2. helyezett ByTheWay együttes tagjaként ismertek meg a nézők, tavaly pedig a Sztárban Sztár leszek! című show-műsorban szerepelt. Rá senki nem tippelt. 

feng-ya-ou
Fotó: TV2

A Nicsak, ki vagyok? harmadik kiesője a Róka jelmezébe bújt Steiner Kristóf volt, akire Judy tippelt helyesen. 

steiner-kristof
Fotó: TV2

Álarcos énekes: a Páva Hajas László

Az RTL Klub Álarcos énekes című műsorának hatodik adása is emlékezetes maradt: Gáspár Laci ugyanazt a tippet adta le, mint Sebestyén Balázs és Csobot Adél, akik Hajas Lászlót nevezték meg a Páva jelmezébe bújt személyként. (Dancsú Péter Varnus Xavérra tette voksát.) A 15 kilós jelmez valóban a mesterfodrászt rejtette. 

alarcos-enekes-pava
Fotó: RTL Klub

Ábel Anita fogyása látványos a dögös ruhában

Ábel Anita szenzációs formában van. A TV2 Nicsak, ki vagyok? című álarcos-jelmezes műsorának a második adásában mindenkit lenyűgözött, amikor megjelent a színpadon egy testhezálló, flitteres ruhában. 

Ezt is szeretjük