Judy dögös miniruhában forrósította fel az estét - Kollégái sem hagyták szó nélkül
Mindenki imádta Judy miniruháját, Instagramját elözönlötték a dicsérő kommentek.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tegnap este elstartolt a TV2 vadonatúj álarcos műsora, a Nicsak, ki vagyok? Míg a titokzatos hírességek jelmezeikkel kerültek az érdeklődés középpontjába, addig a sztárokból álló három-három fős csoporttagok közül Judy a dögös ruhájával keltett feltűnést.

A Groovehouse énekesnője egy igazán bevállalós szettben mutatta meg magát: miniruhát húzott, amihez szexi, csillogó, ezüst combcsizmát választott. A szett extravaganciáját egy hosszú, kövekkel kirakott nyaklánccal tetézte.

Így ugratták Judyt a műsorban

Kollégái sem hagyták szó nélkül a külsejét. Ganxsta Zolee a retró diszkósztárhoz, C. C. Catchhez hasonlította, míg csapattársai, Hajós András és Majka a tőlük megszokott humorral élcelődtek a ruha anyagán.

judy 1
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

- Hajós András azt mondta, hogy ’96-ban elhagyta a tornazsákját, és most Judy megtalálta - kezdte az ugratást a rapper.

- Igen, de azt nem mondtam, hogy a tornacipőmet is benne felejtettem - tetézte kollégája.

judy nicsak
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

Ezután szoknyája hosszával húzták a 45 éves sztárt. A rapper és a Kartel frontembere azt boncolgatták, hogy elég egy pillanat, és az egész ország betekintést nyer a falatnyi ruhadarab mögé.

judy 2
Fotó: TV2 Nicsak, ki vagyok?

A szócsatát végül Hajós András zárta le, aki úgy védte meg Judyt, hogy elismerte, milyen nehéz lehet egy háromórás műsort végigülni keresztbe tett lábakkal.

Az Instagramot is elöntötték a kommentek, mindenki imádta a dögös ruhadarabot, persze viselőjét is dicsérték, nem győzték hangsúlyozni, milyen jó formában van 45 évesen.

A ’90-es évek magyar popkirálynője nem először okozott feltűnést kinézetével, ugyanis stílust váltott. A közönség annak idején barna hajjal ismerhette meg, de az utóbbi években szőkére váltott, és öltözködésben is a nőiesebb vonalat kezdte el követni a sportossal szemben.

Liptai Claudia estélyi ruhái

Liptai Claudia szó szerint káprázatos ruhába bújt egy jótékonysági bálon. A Colorado Fashion kreáció nemcsak remekül kiemelte nőies idomait, hanem nagyon különleges is volt. Nem csoda, hogy egy nap alatt 12 ezer lájkot kapott. Képes összeállításunkban megmutatunk további öt darabot, amit a műsorvezető öltött magára.

Ezt is szeretjük