Csobot Adél szexi dekoltázsa vonzotta a tekinteteket - Az esti műsorban ilyen ruhába bújt
Csobot Adél az Álarcos énekes ötödik adásában nagyon dögös ruhába bújt.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélnál már megszokhattuk, hogy az Álarcos énekes egyetlen női zsűritagjaként figyelemfelkeltő külsővel áll a kamerák elé. 

Az első két adásban figyelemfelkeltő fejdíszekkel, a harmadikban tetőtől talpig aranyban, a negyedikben extrém, méhecskére emlékeztető sminkkel és ruhával láthattuk az RTL Klub jelmezes műsorában. 

Csobot Adél szexi dekoltázsa

A 25 éves sztár az ötödik adásban az előzőekhez képest visszafogott sminket és frizurát viselt, a ruhája viszont nagyon szexi volt. 

csobot-adel
Fotó: RTL Klub

A kék kreáció dekoltázsa vonzotta a tekinteteket: a vasárnap esti műsorban is nagyon dögös volt, de igazán a szelfiken látszott, milyen merész a ruha kivágása.  

A műsor nyomozói közül egyedül Gáspár Lacinak nincs még találata. Csepregi Éva, Hargitai Bea és Kökény Attila nem szerepelt a tippek között, azt, hogy az Oroszlán jelmeze Opitz Barbit rejti, Csobot Adél találta ki, azért pedig, hogy a Szörnyecske jelmezébe Arató András, vagyis Hide the pain Harold bújt, Sebestyén Balázs és Dancsó Péter kapott pontot. 

Csobot Adél bikiniben 

Csobot Adélról kevesen mondanák meg, hogy egy másfél és egy hamarosan négyéves kisfiú édesanyja. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen bikinis és fürdőruhás fotók készültek az énekesnőről a családi nyaralásokon. 

Ezt is szeretjük