Csobot Adél mellvillantós fotója - Istenes Bence posztolta a szexi képet
Istenes Bence egy nagyon dögös képet tett ki Csobot Adélról.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csobot Adélról szuperdögös képet posztolt párja, Istenes Bence. "Azt hiszem itt szerettem beléd, Csobot Adél" - írta a képhez a 32 éves műsorvezető. A kommentelők azt írták, nem csoda, hiszen az énekesnő nagyon szexi a felvételen: mély dekoltázsa és a ruhán átütő mellbimbók rögtön magukra vonják a tekinteteket. 

Csobot Adélt 2012-ben, az X-Faktor harmadik szériájában ismerte meg a közönség, Malek Miklós mentoráltjaként a harmadik helyen végzett. A helyezésnél is fontosabb momentum volt az életében, hogy a tehetségkutató alatt egymásba szerettek a műsorvezetővel, Istenes Bencével. Kapcsolatukat jó darabig titkolták, csak a következő év elején ismerték el, hogy egy párt alkotnak. 

A fiatal énekesnő 2013 őszén, az X-Faktor negyedik szériájában műsorvezetőként is kipróbálhatta magát: míg Istenes Bence és Lilu az X-Faktort vezette, addig ő az After X, a háttérműsor háziasszonya volt. A most kiposztolt felvétel az egyik októberi adás során készült, amikor Csobot Adél bejelentkezett az élő show-ba.  

- Szia, Adél! Mivel várod a kedves nézőket? Ó, dekoltázzsal, azt a betyár mindenit! - köszöntötte a háttérműsor stúdiójából bejelentkező énekesnőt Lilu. 

Istenes Bence csak annyit bírt kinyögni: "hideg van a stúdióban, látjuk, jól van". Annyira megzavarta barátnője merész külsejének látványa, hogy amikor Szikora Róbertet meg akarta kérni, konferálja fel a csapatát, alig bírt szóhoz jutni. Ezt a mentorok és Lilu sem bírták megállni kacagás nélkül.

Nem sokkal az ominózus adás után, 2013 novemberében Istenes Bence és Csobot Adél bejelentették, hogy szakítottak, ugyanakkor  továbbra is tartották a kapcsolatot egymással. 2014 novemberében közösségi oldalukon árulták el, ismét együtt vannak, azóta harmonikus a kapcsolatuk.

2015 októberében ugyancsak a közösségi oldalukon, egy videóban jelentették be, hogy első gyermeküket várják. A kis Nátán 2016 májusában született meg. Istenes Bence 2017 szeptemberében eljegyezte Csobot Adélt. 2018 márciusában újfent a közösségi oldalukon tettek egy nagy bejelentést: második gyermeküket várják, aki szintén fiú lesz. Ádin az év augusztusában jött világra, de arcocskáját csak idén májusban, kilenc hónaposan mutatták meg.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

🥰 #love

Csobot Adél (@adelcsobot) által megosztott bejegyzés,

Csobot Adél egy szerelmes fotóval reagált Istenes Bence nem mindennapi vallomására: egy közös, ágyból szelfizős képet osztott meg a rajongókkal.   

Csobot Adél bikiniben

Csobot Adélról kevesen mondanák meg, hogy már kétgyerekes anyuka. Pláne nem a bikinis fotója alapján, amit vőlegénye, Istenes Bence készített róla június végén a Balatonnál.

Ezt is szeretjük