Németh Lajos ritkán látott lánya: Mónika kedves mosolyát az édesanyjától örökölte
Németh Lajos és lánya csak ritkán tudnak találkozni, mivel Mónika Finnországban él.

németh-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Németh Lajos neve összefonódott az időjárással: a 71 éves meteorológus évtizedeken át tájékoztatta a TV2 nézőit arról, milyen időre számíthatnak. Felesége ki is használta a hivatását: amikor két gyermeküket reggel az iskolára készítette, mindig a férjétől kérdezte meg, milyen ruhába öltöztesse őket.

Több mint ötven évvel ezelőtt ismerkedtek meg Ágival. Bár eleinte az asszony észre sem vette a kollégiumi folyosókon, az időjós addig ostromolta, míg igent nem mondott egy randevúra.

Németh Lajos lánya és felesége

Házasságukból két gyermekük született. Balázs 1978-ban, nővére, Mónika egy évvel korábban, 1977-ben jött a világra. Az immár háromgyermekes édesanya januárban ünnepelte 45. születésnapját. Legnagyobb örömére szülei is vele voltak a nagy napon. Az együtt töltött perceket kincsként becsüli, mivel Finnországban él, nem minden évben adatik meg, hogy anyjával és apjával az oldalán fújja el a gyertyákat a szülinapi tortán.

2021 decemberében két év kihagyás után egyesülhetett újra a család, mivel a világjárvány nem tette lehetővé, hogy találkozhassanak. Két hónapot töltöttek együtt, amely során rengeteg közös képet készítettek. A fotók elárulják, Mónika örökölte édesanyja kedves mosolyát.

A cikk az ajánló után folytatódik

Németh Lajos az unokáival is készített jó pár képet a közösségi médiába. Lánya oldaláról háromszoros nagypapa: Fanny 21, Linda 14, Emil pedig 12 esztendős. Mónika a Best magazinnak árulta el, édesapja igazi odaadó nagyszülő.

- Újraéli a gyerekkorát: játszótárs, edzőtárs és jó barát. Kölcsönösen imádják egymást az unokákkal - magyarázta, és azt is elmesélte, milyen édesapja volt neki és az öccsének.

- A saját példájával nevelt minket. Szülőire anyukám járt. Tanulni nem kellett velünk, de mindig megbeszéltük, mi történt aznap az iskolában vagy az edzésen. Nyugodt, szeretetteljes családban nőttünk fel.

Gálvölgyi János lányai

Gálvölgyi János világéletében két lánygyermekről álmodott, és ez meg is adatott neki: Eszter 1973-ban, Dorka 1975-ben született. Már mindketten édesanyák, szüleiket három fiúunokával ajándékozták meg: Eszter Simonnal, Dorka pedig Ádámmal és Dániellel. 

Cover-fotó: TV2

Ezt is szeretjük