13 évig a Barátok közt sztárja volt - Most A mi kis falunk szereplője lett

Németh Kristóf a Barátok közt és a Drága örökösök után A mi kis falunkban is szerepel.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristófot számos sorozatban láthattuk az elmúlt évtizedekben: a ’80-as és ’90-es évek népszerű teleregényében, a Szomszédokban Julcsi (Ábel Anita) egyik barátját, Szász Kristófot alakította 1991 és 1997 között, de az igazán nagy ismertséget a Barátok közt hozta meg számára. 

Az 1998. október 26-án indult sorozat stábjához a következő évben csatlakozott, így szinte alapszereplőnek számít. 

Németh Kristóf A mi kis falunkban

Vilmos és Magdi néni fiát, Kertész Gézát 13 éven át alakította, 2013-ban szerepe szerint Kingával (Som-Balogh Edina) és a kisbaba Magdikával vidékre költöztek.

nemeth-kristof-baratok-kozt
Fotó: RTL Klub/Barátok közt

2019-ben az RTL Klub másik sikerszériájában, a Drága örökösökben is fontos szerepet kapott, az első évad óta Subicz Jánost, Ökörapáti polgármesterét, az Ökörapáti Panzió és a kisbolt volt tulajdonosát játssza. 

nemeth-kristof-draga-orokosok
Fotó: RTL Klub/Drága örökösök

A 44 éves sztár a csatorna hatalmas népszerűségnek örvendő sorozatában, A mi kis falunkban is szerepet kapott: Pajkaszegre színészként érkezik, aki az előzetes alapján egy pap szerepére készült, ezért ifj. Rádi Jánostól (Schmied Zoltán) szeretne inspirálódni. 

Halász Gábor egykor és ma

Ő játszotta Hoffer Misit a Barátok köztben az indulástól, 1998-tól 2002-ig. 2006-ban hátat fordított a reflektorfénynek, egy Zala megyei település, Kiskutas polgármestere lett. Négy évvel ezelőtt került újra a figyelem középpontjába, amikor súlyos agyvérzést szenvedett, a fél oldalára le is bénult.

Ezt is szeretjük