Németh Kristófot kiírták a sikersorozatból, aztán kirúgták műsorvezetőként

Németh Kristóf számára nehéz időszak volt, amikor véget ért az első házassága.

Németh Kristóf kirúgása
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Németh Kristóf közel az ötvenhez a munkában és a magánéletben is sikeresnek mondhatja magát. 

A Barátok közt után az RTL Keresztanyu illetve Drága örökösök című sikersorozatában is szerepel, 2018-ban megnősült, felesége, Zita 2019-ben egy kisfiúval ajándékozta meg. Március elején derült ki, hogy a színész az első házasságában született fia, a 15 éves Lóci és a három és fél éves Levente után újra apa lesz

Németh Kristóf kirúgása

A 47 éves színész élete nem volt mindig ilyen harmonikus: kendőzetlen őszinteséggel mesélt arról az időszakról, amikor első feleségével, Nikivel elváltak útjaik. Nem csak a házassága ért véget, az általa megformált Kertész Gézát kiírták a Barátok köztből, majd hamarosan a rádiós munkájától is búcsúznia kellett. 

- Nem csinálok titkot abból, hogy nem volt könnyű időszak számomra a válást követő periódus. Akkor már egy ideje benne volt a levegőben, hogy Kertész Géza karakterétől elköszönnek a Barátok köztben, de pont ekkor következett ez be. Pont akkor, amikor ott maradtam Lócival, és jól jött volna a biztonság, pláne egzisztenciálisan. 

- Örültem, hogy a rádióban volt munkám, erre pár hétre rá kirúgtak onnan. Nem volt könnyű időszak, sok mindenre megtanított. Aztán igazi főnixmadárként folytathattam a színház világában - mesélte a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Németh Kristóf ebben az időszakban rengeteg időt töltött kisfiával, aki vele lakott.

- Abban egyetértettünk Nikivel, hogy ha közöttünk nem is működik a dolog, Lóci ebből a lehető legkevesebbet kell hogy megtapasztalja. Ezért ott maradtunk a fiammal ketten abban a lakásban, ami egyébként az enyém volt, és ami addig is Lóci élettere volt. Nem akartunk több változást az életébe. 

nemeth-kristof
Fotó: RTL/Drága örökösök

- Az anyukája kezdetben egy utcával arrébb költözött, de mivel Lóci velem lakott, rengeteg időt töltöttünk együtt. Ebben az időszakban bármelyik anyukával el tudtam beszélgetni a játszótéren a mosószer vagy a mosódió hatásosságáról. Teljes értékű szülő igyekeztem lenni, és mindent megadni neki a történtek ellenére is. 

Németh Kristóf a mai napig remek kapcsolatot ápol volt feleségével. 

- Lóci ma már 15 éves, és fantasztikus „családok” veszik körül. Nikivel is jó viszonyt ápolunk, olyannyira, hogy az egész családnak ő lett a háziorvosa. Sőt, olyan is volt, hogy ő vigyázott a kisebbik fiamra, Leventére. Mindig a harmóniára törekszem, örülök, hogy ilyen viszonyt tudtunk kialakítani a válásunk után.

Olvasd el, Vadon Janit miért rúgták ki!

A Z+ csatornánál Vadon Jani Sebestyén Balázzsal dolgozott együtt, azonban a közös munka mindössze egy évig tarthatott, ugyanis Vadont kirúgták a zenecsatornától. A portás közölte vele, nem engedheti be az épületbe.

Vadon Jani kirúgásáról a portán értesült: már be sem engedték a tévé épületébe

Vadon Jani szerkesztőként és műsorvezetőként dolgozott a Z+ zenecsatornánál.

Elolvasom

Cover-fotó: RTL/Drága örökösök

Ezt is szeretjük