Németh Kristóf 4 éve imádja gyönyörű feleségét: címlapon szerepel szép családjával

Németh Kristóf feleségével és fiaival Szentendrén egy családi házban éli mindennapjait.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Elég csak végignézni Németh Kristóf Instagram-oldalán, máris kiderül, hogy mennyire családcentrikus ember. Bár az elmúlt esztendőkben számos produkcióban feltűnt, hosszú ideig szerepelt a Barátok köztben is, 2019-től a Drága örökösöket forgatta, 2020 óta pedig a Keresztanyuban szerepel, mindig úgy alakítja a munkáit, hogy annak ne az otthon töltött idő lássa kárát.

A képei láttán sok szó eszünkbe juthat: idill, harmónia, egység. A színész és felesége, Zita négy éve a lehető legnagyobb békességben élik az életüket, ám boldogságukra sok esztendőn át vártak. Hét évig kerülgették egymást, mire összejöttek.

Németh Kristóf szép családja

A gyönyörű Zita abban a visegrádi wellness-szállodában dolgozott, ami későbbi kedvese egyik törzshelye volt. Bár az a bizonyos szikra már elsőre megvolt köztük, hol az egyikük, hol a másikuk szíve volt foglalt.

- Volt, hogy direkt egyedül érkeztem Visegrádra, hogy no, akkor most eljött a mi időnk, randevúra hívom Zitát, erre közölte velem, hogy nagyon szimpatikus vagyok, de neki lett egy komoly párkapcsolata, és hűséges típus. Letörtem, de mit tehettem volna? Éltem tovább az életem - emlékezett vissza a 45 éves sármőr a Meglepetés magazin interjújában.

Miután kiszemeltje elutasította, ő is beleszeretett valakibe, akit el is vitt a szállóba. Amikor Zita látta a foglalást, nagyon megörült, hiszen addigra már szingli lett. A szokottabbnál csinosabban öltözött fel, szépen kisminkelte magát, de a sztár nem egyedül állított be a recepcióra.

- Akkor igyekeztem magam ilyen kijózanító gondolatokkal lelombozni, hogy mégis mit akarna Németh Kristóf a csaposlánytól? Úgy éreztem, ideje leszállnom a földre.

A cikk az ajánló után folytatódik

Végül csak összeálltak a csillagok, és zöld utat kapott a szerelmük. Miután a sorozatsztár újra facér lett, megkereste Zitát, és ismét ellátogatott a hotelbe. Akkor és ott elcsattant közöttük az első csók, és onnantól kezdve felgyorsultak az események kettejük közt.

Kapcsolatuk második évében megfogant közös gyermekük, Levi, majd 2019-ben egy titkos esküvőn kimondták a boldogító igent. Szentendrén egy családi házban élik a mindennapjaikat, ahol a színész első házasságából született, 13 éves fia, Lóci is sokat van velük. 

Nagyon vigyáznak arra, hogy az intimitás egy pici gyermek és egy kamasz mellett se vesszen ki az életükből. Hagynak a másiknak teret, és mindent megbeszélnek.

- Zitával maximálisan támogatjuk egymást mindenben, és megteremtjük magunknak a közös időt. Gyakori, hogy hajnali háromig beszélgetünk, így hát tudjuk egymás vágyait, a problémákat pedig még azelőtt megoldjuk, hogy valós gonddá nőnék magukat.

Som-Balogh Edina és ritkán látott férje

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen gyönyörű párt alkot együtt Som-Balogh Edina és ritkán látott férje, Krisztián.

Ezt is szeretjük