Nagy Zsolt apja ivott, és verte a családját - "Volt, hogy a hóban, zokniban menekültünk"
Nagy Zsolt szomorú részleteket tárt fel gyerekkorából: az apja sokszor volt erőszakos.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Zsolt a hazai sztárpaletta egyik legsokoldalúbb színésze, aki tavaly sokak szívét meghódította a Drakulics elvtárs című film vámpírjaként.  

Gyerekkora korántsem volt felhőtlen. Nyírségi szegénységben nőtt fel egy kis településen, Tuzséron. Édesapja sokszor nézett a pohár fenekére, és ilyenkor nemegyszer emelt kezet a családjára. 

Nagy Zsoltnak nehéz gyerekkora volt

- Volt, hogy télen, a hóban, egy szál zokniban szaladtam át anyukámmal együtt a falun, hogy mentsük a bőrünket. Gyerekként gyakori volt bennem a félelem és a reménytelenség érzése, a biztonságot csak édesanyám jelentette, aki a sok baja ellenére is próbált óvni és támogatni az álmaimban - mesélte a Meglepetés magazinban.

 - Apám akkor sem, és ma sem ad sokat a színészi ambícióimra, édesanyám viszont mindent alám tett, hitt bennem, és ez sokat számított, ahogyan később Békéscsabán Gáspár Tibor, a főiskolán pedig Zsótér Sándor támogatása is. Ha ők nincsenek, valószínű, nem lett volna erőm kitörni a kilátástalanságból. 

A színész saját bevallása szerint édesapjához hasonlóan küzd az alkohollal, amikor fáradt, vagy kiégettnek érzi magát, megiszik egy-egy pohárral, de gyerekei miatt erős marad, és nem esik át a ló túloldalára.

A Drakulics elvtárs premierjének legszebb ruhái

Egy új magyar filmes műfaj, a retró-vámpír-kém-vígjáték megszületését nemcsak a Drakulics elvtárs szereplői, de számos hazai sztár is megünnepelte a díszbemutatón. A legdögösebb sztár Borbély Alexandra volt, aki természetesen párjával, Nagy Ervinnel érkezett a premierre. Képes összeállításunkban megnézheted az est sztárjait. 

Ezt is szeretjük