A TV2 csinos műsorvezetője felvállalta idősebb szerelmét - Vele alkot egy párt
Nagy Réka először beszélt új szerelméről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Réka legutóbbi ismert párja Király Viktor volt, akivel tavaly januárban szakítottak. Az énekesre nyár végén újra rátalált a szerelem, de a csinos, szőke műsorvezető sem maradt sokáig pártában. A modellből lett tévés szívét egy nála kilenc évvel idősebb sportoló rabolta el - árulta el a Micsoda Nők! című műsorban. 

- Teljesen váratlanul és hirtelen jött. Egy közös ismerősünk ragaszkodott ahhoz, hogy megismerjük egymást. Pozitív értelemben nagyon erőszakos volt, azt mondta, hogy mi összepasszolnánk. Igaza volt, az első pillanattól így lett. Ez egy nem régi, pár hónapos sztori - mesélte a FEM3 műsorában. 

Szerelme Mihály Árpád profi jégkorongozó, aki jelenleg külföldön él és dolgozik. 

- Erdélyi születésű, kint élt Amerikában több mint tíz évig, ott játszott a profi ligában, amerikai és magyar állampolgár is. Most Brassóban játszik, ott csapatkapitány, emiatt nagyon keveset tudunk találkozni. De én azt mondtam mindig, hogy, ha tudom, valakire megéri várni, arra várok - osztotta meg a nézőkkel a 32 éves sztár. 

Boldog a Karacsony☺️! Mindenkinek nagyon Boldog Karacsonyt💖! @arpad.mihaly

Reika Nagy (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Nagy Réka és szerelme a karácsonyt és a szilvesztert természetesen együtt töltötték, a műsorvezető közös fotókat is posztolt az Instagram-oldalára. 

Boldog Új Évet🥂🎉! #bringiton2018 #newyearseve

Reika Nagy (@reikanagy) által megosztott bejegyzés,

Ezt is szeretjük