Híres rendező volt Venczel Vera első férje - 8 évig éltek boldog házasságban
Venczel Vera mindössze 15 éves volt, amikor megismerkedett első férjével.

venczel-vera-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Venczel Vera a hatvanas évek elején ismerkedett meg későbbi férjével, Esztergályos Károly rendezővel. Mindössze 15 éves volt ekkor, munkakapcsolatuk később szerelembe csapott át, az évtized első felében pedig össze is házasodtak.

Habár odáig voltak egymásért, nyolc év házasság után mégis elváltak, amire így emlékezett vissza a 71 éves színésznő az Ezo TV-nek adott interjújában.

- Az első házasságom idején nagyon fiatal voltam. Férjemet, Esztergályos Károlyt 15 évesen ismertem meg, és nyolc év után váltunk el. Neki is másfelé alakult az élete - kezdte vallomását az Egri csillagok Vicuskája, majd azt is elárulta, hogy a válás után is sikerült megőrizniük a kettejük közötti jó viszonyt.

Venczel Vera és első férje, Esztergályos Károly rendező.
Venczel Vera és első férje, Esztergályos Károly rendező.
Fotó: MTI/Soós Lajos, MTI/Zih Zsolt

- Csak szeretettel tudok róla beszélni, rengeteget kaptam tőle, azóta is többször dolgoztunk együtt, ma is jó barátok vagyunk. Kétségbeesésre nem volt időm, állandóan dolgoztam. Az Egri csillagokat akkor forgattuk, csak a felkészülés volt egy év - mondta Venczel Vera, aki nem sokkal a válás után, 1972-ben feleségül ment Czapp Györgyhöz, akivel azóta is boldog házasságban él.

Ezt is szeretjük