Király Viktor megmutatta új szerelmét - Izzik köztük a levegő
Király Viktor végre megtalálta a boldogságot Anita oldalán.

kiraly-viktor-cover-1
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Király Viktornak mintegy egy évvel ezelőtt volt egy rövid románca Nagy Réka modellből lett műsorvezetővel, de azóta nem igazán lehetett hallani a magánéletéről. A Megasztár negyedik szériájának győztese három hónappal ezelőtt újra szerelmes lett, barátnője pedig nem más, mint Virág Anita, akit már meg is mutatott a rajongóinak.

A szemfülesek persze már kiszúrhatták a párt a Sztárban sztár stúdiójában, ahol Anita minden héten ott szurkolt Király Viktornak. A 33 éves énekes először október végén, a Mokkában beszélt új kapcsolatáról, és már akkor is nagyon bizakodón tekintett kettejük közös jövőjébe.

- Nincs helye taktikázásnak, teljes mértékben egyenesen halad előre ez a kapcsolat, és lekopogom, hogy ez így is maradjon - mondta Király Viktor, aki a közelmúltban Izraelbe ment csinos barátnőjével nyaralni, a Tel-Avivban készült romantikus fotóikat pedig az Instagramon tette közzé.

Chilling with my boo! #telaviv #streetlife #cool @anita_virag #israel #viktorydreamers

Viktor Kiraly (@kiralyviktor) által megosztott bejegyzés,

Király Viktor új szerelméről egyelőre nem sokat lehet tudni, de az egyértelműen látszik, hogy imádják egymást, arról nem is beszélve, hogy tapinthatóan izzik köztük a levegő. 

- Szerelem volt első látásra. A hangzavarban nehéz volt beszélgetni, ráadásul a barátaim fél óra múlva indultak, ők vittek haza Kecskemétre. Viktor búcsúzás közben elkérte a számomat, és éreztem, hogy hívni fog. Amit nagyon vártam. Amikor a barátnőimnek elmeséltem, hogy találkoztam vele, izgatottak lettek, kifaggattak, miről beszélgettünk, és mikor találkozunk újra. Az első randink másnap Kecskeméten volt, azóta egy pár vagyunk, nem bujkálunk, nem titkoljuk a kapcsolatunkat - nyilatkozta Anita a héten a Blikknek.

Ezt is szeretjük