Nagy László 20 év házasság után lett újra szerelmes: gyönyörű modell párjával ilyen a kapcsolatuk

Nagy László és Sónyák Szilvia 2021 tavaszán jelentették be, hogy egy párt alkotnak.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy László márciusban alaposan felkavarta az Instagram állóvizét, egy olyan posztot tett közzé, amelyen a gyönyörű fitneszmodellt, Sónyák Szilviát ölelte. A kézilabdázó azért lepett meg sokakat a felvétellel, mert ezt még házasemberként tette közzé.

Bár akkor sokan támadták a párost, a bántások nem értek célba, a mai napi együtt vannak. Igaz, nem volt egyszerű dolguk a szerelmük kialakulásakor. Nem csak a negatív kommentekkel kellett megküzdeniük, közvetlen környezetükben is akadtak, akik nem várt akadályokat görgettek eléjük.

Nagy László és Sónyák Szilvia kapcsolata

Ha a családról, magánéletről van szó, a sportolót a visszafogottság jellemzi. Nem tesz közzé fotókat gyermekéről, és jelenlegi párkapcsolatáról is nagyon ritkán beszél. Köböl Anita műsorával azonban kivételt tett, kedvesével közösen meséltek arról, mennyire volt nehéz tönkrement házasságaik után újrakezdeni.

A gyönyörű modell a beszélgetés elején árulta el, sokkal nagyobb hidegzuhanyként érte, hogy gyermeke édesapja miként reagált az új kapcsolatára, mint bármi, amit másoktól kapott.

- Nekem van egy hétéves kislányom, Mia. Neki értelemszerűen van egy édesapja, tőle egy hatalmas támadást kaptam a bulváron keresztül. Öt éve nem vagyunk kapcsolatban, nem értettem, miért kellett olyat nyilatkozni, aminek nincs is valóságalapja - ecsetelte a #nofilter - Nők, filter nélkül vendégeként.

- Micsoda véletlenek vannak, hogy a két ex egy napon hozott nyilvánosságra egy-egy cikket, amiben nem feltétlenül valós dolgokkal rukkoltak elő - tette hozzá Nagy László.

nagy-lászló-2
Fotó: YouTube/#nofilter - Nők, filter nélkül

Azt is elárulták, hogy már együtt is élnek. Közös otthonukban a modell kislánya is velük van, azonban a kézilabdázó lánya, a 14 éves Debóra közeledése nagyon hiányzik az életükből. 

- Nagyon bízom benne, hogy ez idővel normalizálódik majd. Én személy szerint dolgozom rajta, hogy ez így legyen. 14 éves kamaszként ő kicsit már más gondolkodásmenetben van, tiszteletben tartjuk és megértjük ezt - árulta el lányáról a sztársportoló.

Gulácsi Péter felesége

Vígh Diána 14 évesen kezdett el modellkedni, 2013-ban bejutott a TV2 A Királynő című szépségkirálynő-választásának döntőjébe. A verseny idején már elvégezte angol nyelven a Közgáz nemzetközi gazdálkodás szakát, pár évvel később esküvőszervező vállalkozást indított. A focistával 2016 májusában tartották esküvőjüket a Balaton északi partján. 

Ezt is szeretjük