Nagy Ervin lánya már 12 éves: Loláról szép fotót posztolt Borbély Alexandra

Nagy Ervin felesége Lola névnapja alkalmából tett ki róla egy bájos képet.

Nagy Ervin gyermeke
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin a hírességek azon táborát erősíti, akik csak elvétve posztolnak gyermekükről. Épp ezért, ha kivételesen mégis láthatjuk friss fotón a lányát, mindig szembetűnő, Lola milyen gyorsan cseperedik.

A színész gyermeke 2010 májusában látta meg a napvilágot, idén töltötte be a 12. életévét. Apukája idén nem, de az egy évvel korábbi születésnapján posztolt róla, akkor egy régi képpel köszöntötte fel a szeme fényét.

Nagy Ervin gyermeke

Szeptember 15-én a színész felesége, Borbély Alexandra tett közzé egy friss fotót Loláról. Ezzel a gyönyörű felvétellel kívánt neki boldog névnapot.

A pillanatképen jól látszik, ahogy nő, egyre szebb. Hosszú barna haja van, és átható tekintete. Nem meglepő, hogy Pataki Ági nem tudott továbbgörgetni az Instán anélkül, hogy ne írt volna rá hozzászólást. Egyetlen szóval jellemezte a kiskamaszt, ami mindent elmond: "cuki”.

Az utolsó felvétel, amit Loláról láthattunk, június 23-án készült: Borbély Alexandrával és Nagy Ervinnel hármasban fotózkodtak, ezzel ünnepelték meg az iskola végét. Az egész alakos fényképen jól látszott, a lány lassan olyan magas, mint a színésznő.

 Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya aranyhajú tini: ritka fotón a 14 éves Zora

Szinetár Dóra posztolt friss képet a lányáról. Egész alakos képet osztott meg Zoráról.

Elolvasom

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Tanár

Ezt is szeretjük