Nagy Ervin lánya már 12 éves: Loláról szép fotót posztolt Borbély Alexandra
Nagy Ervin felesége Lola névnapja alkalmából tett ki róla egy bájos képet.

nagy-ervin-cover másolata
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin a hírességek azon táborát erősíti, akik csak elvétve posztolnak gyermekükről. Épp ezért, ha kivételesen mégis láthatjuk friss fotón a lányát, mindig szembetűnő, Lola milyen gyorsan cseperedik.

A színész gyermeke 2010 májusában látta meg a napvilágot, idén töltötte be a 12. életévét. Apukája idén nem, de az egy évvel korábbi születésnapján posztolt róla, akkor egy régi képpel köszöntötte fel a szeme fényét.

Nagy Ervin gyermeke

Szeptember 15-én a színész felesége, Borbély Alexandra tett közzé egy friss fotót Loláról. Ezzel a gyönyörű felvétellel kívánt neki boldog névnapot.

A pillanatképen jól látszik, ahogy nő, egyre szebb. Hosszú barna haja van, és átható tekintete. Nem meglepő, hogy Pataki Ági nem tudott továbbgörgetni az Instán anélkül, hogy ne írt volna rá hozzászólást. Egyetlen szóval jellemezte a kiskamaszt, ami mindent elmond: "cuki”.

Az utolsó felvétel, amit Loláról láthattunk, június 23-án készült: Borbély Alexandrával és Nagy Ervinnel hármasban fotózkodtak, ezzel ünnepelték meg az iskola végét. Az egész alakos fényképen jól látszott, a lány lassan olyan magas, mint a színésznő.

 Szinetár Dóra és Bereczki Zoltán lánya

Bereczki Zoltán és Szinetár Dóra lányáról friss fotó látott napvilágot. Az édesanyja tett ki egy képet Zoráról, ritka pillanatok egyike, hogy egész alakos képen láthatjuk.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: RTL Klub/A Tanár

Ezt is szeretjük