Az esküvő előtt derült ki: Nagy Ervinről ezt eddig nem tudta Borbély Alexandra
A Mestercukrász versenyzői esküvői tortát készítettek a sztárpárnak, a műsorban pedig eddig nem ismert dolog derült ki Nagy Ervinről.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin 2019 novemberében jegyezte el Borbély Alexandrát, és az esküvőt szerették is volna egy év jegyesség után 2020-ban megtartani, ám terveiket felülírta a világjárvány. 

A nagy napot kétszer el kellett halasztaniuk, és nagyon remélik, a harmadik alkalomra kitűzött dátumon megvalósul a lakodalom. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra esküvői tortája

- Júliusban lett volna, már Nagy Ervinné lehetnék, vagy Borbély-Nagy Alexandra - mesélte a színésznő 2020 novemberében Friderikusz Sándor Életünk története című műsorában. 

A saját bőrén is tapasztalta, milyen koronavírusosnak lenni, ugyanis ő is elkapta, pozitív lett a tesztje, ezek után még jobban féltette az édesapját, nélküle viszont nem tudta volna elképzelni a nagy napot vagy azt, hogy ne a vendégsereggel együtt örüljön. Idén május elején az RTL Klub Reggeliben azt mondta, sok munkája lesz a nyáron, forgatni fog Magyarországon és Szlovákiában is, a kettő közé tervezik az esküvőt, amin körülbelül 150 vendéggel számolnak.

nagy-ervin-borbely-alexandra1
Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

A Mestercukrász döntős hetének második napján a sztárpár jelent meg a stúdióban, a versenyzőknek az ő kéréseik alapján kellett elkészíteniük egy-egy esküvői tortát. Néhány részletet is elárultak a nagy napról. 

- Vidéken lesz az esküvőnk olyan környezetben, ahol sok fa és madárcsicsergés van. Laktózérzékeny vagyok. Nagyon szeretem az édességeket, nekem az a lényeg, hogy mindent szabadjon, és mindenbe belekóstolhassak - árulta el a 34 éves színésznő, akinek az ételintoleranciájával számolva a versenyzőknek egy szintet olyan alapanyagokból kellett megalkotniuk, hogy ő is ehessen belőle.

- Nem szeretnék rá menyasszonyt és vőlegényt, és kilövőállomásokat sem. Szeretnék valami meglepőt! - kérte Nagy Ervin. 

A cikk az ajánló után folytatódik

- Ízvilágában én nagyon szeretem csokoládét is, másrészről meg a gyümölcsös dolgokat, színeiben viszont nagyon világos, púderszíneket képzelnék el az esküvőmre - vette vissza a szót a menyasszony. 

- Én nem szeretem a csokit - jelentette ki a színész. 

Nem szereted a csokit? Én ezt nem is tudtam rólad. Úristen! 

- lepődött meg a párja. 

A Tanár című sorozat sztárja erre viccesen megjegyezte, hogy ez már válóok, majd elárulta, hogy bár a csokoládét nem szereti, az erdei gyümölcsös ízvilág nagy kedvence, azért odáig van. 

nagy-ervin-borbely-alexandra-mestercukrasz
Fotó: RTL Magyarország/Tulok András

A színészpárnak több torta íze is elnyerte a tetszését, de a külsejét tekintve nem mindegyik aratott náluk sikert, volt olyan, amit egyenesen csúnyának nevezett Nagy Ervin. Az ízét, állagát és külsejét tekintve Nagy Ervin és Borbély Alexandra, valamint a Mestercukrász zsűritagjai, Enzsöl Balázs, Juhos József és Liptai Claudia úgy ítélte meg, hogy Kornél tortája sikerült a legjobban. 

Borbély Alexandra húga, Dominika

Borbély Alexandra és a húga külsőre nem is különbözhetnének egymástól jobban: míg a színésznőt a hűvös, északi szépségek közé sorolnánk, akinek természetes a külseje és elegáns a megjelenése, addig húga, Dominika egy sötét hajú, vérbeli bombázó, aki saját bevallása szerint imád műszempillát és póthajat viselni.

Ezt is szeretjük