Borbély Alexandra húga egy fekete bombázó: Dominika modellkedett is
Borbély Alexandra és húga a külső különbözőségek ellenére nagyon jó testvérek.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Borbély Alexandra és a húga külsőre nem is különbözhetnének egymástól jobban: míg a színésznőt a hűvös, északi szépségek közé sorolnánk, akinek természetes a külseje és elegáns a megjelenése, addig húga, Dominika egy sötét hajú, vérbeli bombázó, aki saját bevallása szerint imád műszempillát és póthajat viselni.

A különbözőségek ellenére nagyon jó testvérek, szoros köztük a kapcsolat, számíthatnak egymásra - mesélték az RTL Klub Fókusz című műsorában 2020 júniusában. 

Borbély Alexandra húga, Dominika

- Mindig támogatjuk egymást, és ha a másiknak baja van, akkor rögtön megyünk segíteni, bármikor hívjuk egymást. Van egy harmadik tesónk is, Dávid, az öcsénk. Ő a legkisebb, úgyhogy mindig Dominika volt középen, ő mind a kettőnkkel jó, közeli viszonyt ápolt - mesélte a színésznő.

borbely-alexandra-huga3
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Korábban modellkedtem otthon hobbiszinten. Kozmetikus sminkesnek tanultam, ezt is csináltam otthon, de igazából nem annyira érdekelt. Tudtam, hogy Budapestre akarok költözni. Elvégeztem a stylistképzést, és szeretnék vagy Szandra mellett elhelyezkedni, mint személyi stylist, vagy pedig a szakmában - árulta el Dominika.

borbely-alexandra-huga2
Fotó: RTL Klub/Fókusz

A 34 éves sztár igénybe is veszi a testvére segítségét, gyakran küldenek egymásnak fotókat, hogy megtudják a másik véleményét, melyik ruhát vegyék meg. 

- Ha nincs velünk a másik, akkor hál’ istennek működik ez a fotóküldözgetés. Abszolút elképzelhetőnek tartom a tervét, bár itt nincs annyi film, vagy annyi lehetőség, hogy kelljen alkalmazni valakit.

A cikk az ajánló után folytatódik

Borbély Alexandra nem csak itthon foglalkoztatott színésznő a színházban és a kamerák előtt, mivel több nyelven beszél, Szlovákiába és Csehországba is hívják forgatni.

borbely-alexandra-huga
Fotó: RTL Klub/Fókusz

- Amikor elmegyek egy szlovák castingra Pozsonyba, akkor mindig Dominikával szoktam gyakorolni a szövegeket, mert itt egy barátom sem tud segíteni nekem, hiszen nem olyan könnyű felolvasni a szlovák mondatokat magyarként. Dominikával viszont tudok gyakorolni. 

Kiss Ramóna gyönyörű húga 

Kiss Ramóna és a húga között nagyon szoros a családi kötelék: a színésznő-műsorvezető kisgyerekként nagyon vágyott már egy testvérre, így madarat lehetett volna vele fogatni, amikor a tizedik születésnapján megszületett Debóra. 

Ezt is szeretjük