Nagy Ervin lánya jól megnőtt: Lola magas, karcsú kamasz lány lett

Nagy Ervin rajongói ámulnak, milyen nagy már a lánya, Lola.

Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin élete 2010 májusában nagyon megváltozott: ekkor született meg a lánya, Lola. Míg sok apa nem tud mit kezdeni egy babával annak kétéves kora előtt, a színész viszont egy év szünetet kért anyaszínházától, a Katona József Színháztól, mert aktív részese kívánt lenni a lánya első évének. 

Ez azóta sem változott: bár gyermeke anyjával hat évvel ezelőtt elváltak útjaik, jóban vannak, és a lányával is szoros a viszonya. 

Nagy Ervin lánya, Lola

A 10. születésnapjára egy lóval lepte meg a lányát, a 44 éves sztár egyik januári posztja Lolát Fergeteg nyergében mutatja. 

Azóta már megünnepelték a 11. születésnapot is, a kamasz lány pedig rengeteget nőtt, az iskolai tanév végét ünneplő fotón majdnem olyan magas, mint édesapja párja, Borbély Alexandra. 

A kommentelők is meglepődtek, milyen sokat nőtt. Sokan írták azt is, hogy látják benne az édesapját. 

"Kedves Ervin. csak nem a lányod? Ilyen nagy már?!"

"Mint egy kis klón. Csodás pofi csoda apától!"

"Szépséges ez a Nagy lány! És Szandra is, no meg apuka se fest rosszul!"

A cikk az ajánló után folytatódik

A Tanár címszereplője a gyermeke neveléséből is kiveszi a részét. Részt vett a Szülők nagy mobilkönyvének elkészítésében is, a szülőknek szánt kézikönyv hasznos tippeket, tanácsokat ad a szülőknek, miként kezeljék gyermekük digitális jelenlétét.

- Nem korlátozom, nem akarok én lenni a szigorú apuka, de ott vagyok neki, figyelek rá. Ez egyfajta "digitális póráz". Ha lehetőség van rá, kihasználom, hogy beszélgessünk - mindenről. Figyelmet fordítok rá akkor is, amikor játszik vagy chatel. Van egyfajta belső homokórám, ami jelez, hogy ránézzek, amikor egy ideje elvonult már a szobájába, feltegyek neki két kérdést, hogy "Hogy van? Mit csinál?" Figyelem a reakcióját, az arcát, az érzéseit - mesélte a Sláger Reggelben 2021 januárjában. 

Nagy Ervin akkor is hosszasan konzultált gyermeke édesanyjával, mielőtt megvették neki az első mobiltelefont.

- Tíz és fél évesen kapott telefont. Nemrég bekerült egy új közösségbe, ahol mindenkinek volt már. Ő is szeretett volna, de a táblagépnél megálltunk akkor. Aztán telt-múlt az idő, mi is sokat tapasztaltunk, informálódtunk, és mostanra döntöttünk úgy, hogy kaphat telefont. Azt látom, hogy a mobil kevésbé fontos neki, mint az internet.

Stohl András legkisebb lánya, Franciska

Stohl András első házasságában született lányai már nagykorúak: Luca 28 éves, Rebeka pedig 24 esztendős. Az 54 éves sztár két kisebbik gyermekének egykori élettársa, Ancsika az édesanyja: Franciska 12 és fél éves, Andriska júniusban lesz hét. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szép kamasz lett a színész legkisebb lányából.

Ezt is szeretjük