Nagy Ervin és Borbély Alexandra ezért halasztotta el többször is az esküvőt
Borbély Alexandra elárulta, mi az oka, hogy többször is eltolták az esküvőjük dátumát.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy Ervin és Borbély Alexandra négy éve alkotnak egy párt, a színész, producer 2019 novemberében jegyezte el a tíz évvel fiatalabb színésznőt. 

2020-ra esküvőt is terveztek, de a világjárvány felülírta az elképzeléseiket. 

Nagy Ervin és Borbély Alexandra ezért halasztotta el az esküvőt

Erről először 2020 novemberében, az RTL Klub Életünk története című műsorában meséltek, amikor szóba került a gyermekvállalás. A színésznő azt mondta, terveznek gyermeket, csak nem tudják, mi legyen előbb: a lagzi vagy a baba.

borbely-alexandra-nagy-ervin
Fotó: RTL Magyarország/Bielik István

- Júliusban lett volna, már Nagy Ervinné lehetnék vagy Borbély-Nagy Alexandra - osztotta meg a nézőkkel a 34 éves sztár. 

A Tanár című sorozat sztárja elárulta Friderikusznak, hogy a Covid miatt törölték az esküvőt, mert nagyon féltik színésznő párja szüleit. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Borbély Alexandra a saját bőrén is tapasztalta, milyen koronavírusosnak lenni, ugyanis ő is elkapta a Covidot, pozitív lett a tesztje. A Life TV Ébredj Velünk című műsorában azt mondta, nagy dilemma számára, hogy hazalátogasson-e a szüleihez, mert az édesapja a veszélyeztetett kategóriába tartozik. 

- Nyáron voltam otthon, de mindig inkább úgy döntök, hogy inkább itt maradok. Viszont múlt héten az anyukám meglátogatott, és elmentünk közösen tesztelni, hogy ne legyen semmi baj. 

borbely-alexandra
Fotó: Life TV/Ébredj velünk

Arról is beszélt, hogy a tavaly nyárra tervezett esküvőjüket is azért mondták le, mert aggódtak az édesapja miatt. 

- Konkrétan az apukám miatt. Nem akartam, hogy ott legyen az esküvőn, hogy én attól féljek, hogy valaki megfertőzi. Azt mondta, majd a sarokban ül egy maszkban. Mondtam neki, Apu, ne hülyéskedj már! Ő nem egy sarokban ülős típus. 

Még nem tudja, mikor tarthatják meg az esküvőt, de van lefoglalt dátumuk erre az évre és a jövő évre is. 

- Már több időpontunk is volt, de mindegyiknél azt gondoltam, nem, még mindig nem biztos a helyzet, és én szeretnék apukámmal bulizni. 

Magyar sztáresküvők 2020-ban

Ugyan 2020 a koronavírus-járvány kitörése miatt nem kedvezett az esküvőszezonnak, így is akadtak jó páran hazai sztárjaink közül, akik az elmúlt egy évben kötötték össze az életüket. Képes összeállításunkban megnézheted, hazai sztárjaink közül kik esküdtek egymásnak örök hűséget az elmúlt egy évben. 

Ezt is szeretjük