Nagy Ervin bűbájos képen mutatta meg 10 éves lányát: Lola ilyen ügyesen lovagol
Nagy Ervin csak ritkán mutatja meg Lolát, akiből nagyon szép kamasz lett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha tartanánk egy felmérést arról, kik a legnépszerűbb férfi színészek ma Magyarországon, Nagy Ervin neve biztosan előkelő helyet kapna a listán. Szinkronszerepeivel, valamint A Tanárban, a Kincsemben vagy a Drakulics elvtársban alakított karaktereivel igazi közönségkedvenccé vált az utóbbi esztendőkben.

Ám neki nem a felsoroltak között van az a figura, amelyet szíve csücskének nevezhet, az édesapaszerep a legfontosabb az életében. Ez olyannyira igaz, hogy annak idején, amikor kislánya megszületett, egy évre kikérte magát a Katona József Színháztól, mert látni akarta, hogyan cseperedik.

Nagy Ervin és lánya, Lola

Lolát a lehető legjobban igyekszik megóvni a rivaldafénytől, nem posztol róla fotókat naponta az Instagramra, csak néhanap láthatják követői, milyen bűbájos kiskamasz lett belőle. Friss fotóján ezúttal sem győztek ámulni, amelyet édesapja lovaglás közben készített róla.

A képen látható gyönyörű paripát, aki a Fergeteg névre hallgat, Lola 2020 májusában kapta édesapjától tizedik születésnapjára. Azóta mindketten sokat nőttek, ami a kommentelőknek is feltűnt. Sokan értetlenkedve kérdezték, mikor nőtt meg így a sztárcsemete.

A 44 éves színész különleges kapcsolatot ápol lányával, rengeteg időt töltenek együtt. Így nem meglepő, hogy amikor szerepelt az RTL Klub Álarcos énekes című műsor első évadában - sokakkal ellentétben - Lola egyből sejtette, apukája lapul a Robot-jelmezben.

- Lola az első pillanattól fogva sejtette, hogy én vagyok a Robot, felismerte a hangomat, és bár sokáig tartottam magam, végül elárultam neki, jól sejti. Szurkolt nekem, nem lett volna igazságos, ha ebből kizárom - mesélte 2020 áprilisában a Blikknek.

Stohl András legkisebb lánya

A kommentelők szerint a színésznek gyönyörű családja van, a kamasz Franciska pedig kész kis hölgy lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legfiatalabb lánya. 

Ezt is szeretjük