Nagy Ervin bűbájos képen mutatta meg 10 éves lányát: Lola ilyen ügyesen lovagol
Nagy Ervin csak ritkán mutatja meg Lolát, akiből nagyon szép kamasz lett.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha tartanánk egy felmérést arról, kik a legnépszerűbb férfi színészek ma Magyarországon, Nagy Ervin neve biztosan előkelő helyet kapna a listán. Szinkronszerepeivel, valamint A Tanárban, a Kincsemben vagy a Drakulics elvtársban alakított karaktereivel igazi közönségkedvenccé vált az utóbbi esztendőkben.

Ám neki nem a felsoroltak között van az a figura, amelyet szíve csücskének nevezhet, az édesapaszerep a legfontosabb az életében. Ez olyannyira igaz, hogy annak idején, amikor kislánya megszületett, egy évre kikérte magát a Katona József Színháztól, mert látni akarta, hogyan cseperedik.

Nagy Ervin és lánya, Lola

Lolát a lehető legjobban igyekszik megóvni a rivaldafénytől, nem posztol róla fotókat naponta az Instagramra, csak néhanap láthatják követői, milyen bűbájos kiskamasz lett belőle. Friss fotóján ezúttal sem győztek ámulni, amelyet édesapja lovaglás közben készített róla.

A képen látható gyönyörű paripát, aki a Fergeteg névre hallgat, Lola 2020 májusában kapta édesapjától tizedik születésnapjára. Azóta mindketten sokat nőttek, ami a kommentelőknek is feltűnt. Sokan értetlenkedve kérdezték, mikor nőtt meg így a sztárcsemete.

A 44 éves színész különleges kapcsolatot ápol lányával, rengeteg időt töltenek együtt. Így nem meglepő, hogy amikor szerepelt az RTL Klub Álarcos énekes című műsor első évadában - sokakkal ellentétben - Lola egyből sejtette, apukája lapul a Robot-jelmezben.

- Lola az első pillanattól fogva sejtette, hogy én vagyok a Robot, felismerte a hangomat, és bár sokáig tartottam magam, végül elárultam neki, jól sejti. Szurkolt nekem, nem lett volna igazságos, ha ebből kizárom - mesélte 2020 áprilisában a Blikknek.

Stohl András legkisebb lánya

A kommentelők szerint a színésznek gyönyörű családja van, a kamasz Franciska pedig kész kis hölgy lett. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen nagy már Stohl András legfiatalabb lánya. 

Ezt is szeretjük