A TV2 bemutatta A Nagy Duett 10 sztárpárját – Elképesztő a lista

Kiderült, kik lettek A Nagy Duettben a tíz profi énekes nem profi partnerei.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A TV2 a múlt héten jelentette be, hogy megújul A Nagy Duett zsűrije, Kasza Tibi két új társat kap maga mellé Nagy Adri és Pápai Joci személyében, a műsort pedig Liptai Claudia fogja vezetni. A csatorna azt is felfedte, hogy ki lesz a show műsor tíz profi sztárja: Csobot Adél, Kollányi Zsuzsi, Marcellina, Tóth Andi, Wolf Kati, Gergely Róbert, Gönczi Gábor, Horváth Tamás, Szabó Ádám és Takács Nikolas párjaikkal már elkezdték a közös munkát partnereikkel. Ma délelőtt kiderült, a tíz énekes és énekesnő kit kapott duett partnerként az április 15-én induló műsorban.

A profi énekesnők közül Wolf Kati a vízilabdázó Fodor Rajmunddal lép majd színpadra. Az énekesnő férje is úszott egykor, és szerinte pont úgy énekel, mint duettpartnere. Tóth Andi párja Rippel Feri lett, és örül, hogy egy nála jóval idősebb társat kapott, mert az idősebbekkel könnyebben kijön. Kollányi Zsuzsi Kamarás Ivánnal fog egy párt alkotni, a Magyarországra tavaly visszatérő Marcellinának pedig Pumped Gabóval lesz nem éppen könnyű dolga.

marcellina-pumped-gabo
Fotó: TV2

Liptai Claudia szerint Csobot Adélnak várandóssági bérlete van a TV2-nél, hisz a Sztárban Sztár versenyzőjeként várandósan állt színpadra, A Nagy Duett hatodik évadában pedig ismét kismamaként szerepel Rózsa György oldalán.

csobot-adel-rozsa-gyorgy2
Fotó: TV2

Az öt profi énekesnek sem lesz egyszerű dolga. Takács Nicolas partnere a bemutatkozó videója alapján fahanggal megáldott Tápai Szabina lett, aki reméli, az áriákat hanyagolják A Nagy Duettben. A TV2 híradósa, Gönczi Gábor, aki hosszú évek óta fellép zenekarával, megmutathatja, hogyan fogja tudni a legjobbat kihozni Erdélyi Tímea színésznőből.

gergely-robert-megyeri-csilla
Fotó: TV2

A női szíveket 60 évesen is megdobogtató Gergely Róbert reméli, duettpartnerével, Megyeri Csillával a rockos számokat kihagyhatják, mert nem bírja a nyaka. Horváth Tamás már a próbák alatt rengeteget nevetett partnerével, a Kasszás Erzsiként ismerté vált Balázs Andival, akivel nagyon jó barátok is lettek.

horvath-tamas-balazs-andrea
Fotó: TV2

Szabó Ádám a harmonikájára mindig tud támaszkodni, a tánctudásáról ugyanez nem mondható el. Talán sokat tanul majd partnerétől, Keveházi Krisztina balettművésztől, aki állítása szerint azért nem énekelt soha a gyerekeinek, nehogy megálljanak a növésben.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük