Szulák Andrea merészen felvágott ruhát húzott - Eszméletlenül dögös volt az este

Szulák Andreát zsűritársai is elhalmozták bókokkal.

szulak-andrea-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szulák Andrea is színpadra lépett a TV2 A Nagy Duett című műsorának első döntőjében: egy extravagáns revüvel és Kylie Minouge slágereinek jazzes átdolgozásával szórakoztatta a nézőket. Nemcsak a produkcióval, de dögös külsejével is nagy sikert aratott. A műsorvezető, Till Attila, valamint zsűritársai, Cooky és Kasza Tibi is elhalmozták bókokkal. 

- Andi, bébi, olyat csináltál velem, amire nem volt eddig példa. Ott volt a színpadon négy hiányos öltözetű nő, pörgött valami keréken, és én nem figyeltem őket, mert csak rád tudtam nézni. Istennő vagy. Rengeteg dalt ismerek tőled, rengeteg produkcióban láttalak, számomra te vagy a díva – mondta Kasza. 

Nézd meg, Szulák Andrea milyen elképesztően nézett ki merészen felvágott ruhájában!

Hogyan öregedjünk jól? - Az örömteli élet nem korfüggő

A Femina Klub januári vendége Pataki Ági sztármodell, producer lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy hogyan béküljünk meg az idő múlásával. Miért olyan fontos a humor és az önreflexió? Hogyan gondoskodhatunk testi és szellemi egészségünkről? Miért fontos szociális kapcsolataink fenntartása ebben az életszakaszban is? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. január 15. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük