A magyar énekesnő irigyelt szépség - Tiniként még éheztette magát, nem volt elégedett a külsejével
Nagy Adri a Brékingben mesélte el, milyen sérüléseket okoztak számára tinédzserként a tökéletes címlapsztárok.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ma már több tanulmány is foglalkozik azzal, mennyire károsan hatnak a nők önbecsülésére a tökéletes címlapok és az Instagram túlságosan photoshoppolt és szűrőzött sztárjainak képei - főleg a fiatalokéra. 

Nagy Adriról, a gyönyörű hangú és külsejű énekesnőről kevesen gondolnák, hogy tinédzserként a magazincímlapok miatt egyáltalán nem volt megelégedve a külsejével - erről a Life TV hétköznap délutánonként jelentkező, Bréking című műsorában mesélt. 

Nagy Adri tinédzserként elégedetlen volt a külsejével

Nagy Adrit 2012-ben, a Megasztár hatodik évadában ismerte meg az ország, a tehetségkutatóban a hetedik helyen végzett. Ezt követően a Jóban Rosszban sorozatban és zenés darabok színésznőjeként is kipróbálhatta magát. 2018 júniusában megszületett a kisfia, akinek az édesapjával 2020 februárjában házasodtak össze titokban. Harmincas éveire kiteljesedett, szebb, mint valaha, amihez az is hozzájárul, hogy már nem a címlapsztárokhoz méri magát. 

nagy-adri
Fotó: Life TV/Bréking

- Totál lelki sérültté tett az az időszak, amikor 17 éves koromban megjelentek ezek a címlapok - az én tini koromban annyira még nem volt Internet. Engem nagyon megviseltek a tökéletes bőrű, csontsovány, topmodellalkatú nők, mert én nem voltam olyan. Én éheztettem magam, pattanásos voltam. Amikor megláttam őket, a sírógörcs kerülgetett. 

A cikk az ajánló után folytatódik

Azt is elárulta, hogy volt olyan, vele egyidős hoszteszlány ismerőse, akinek az édesanyja azt adta ajándékba, hogy fizette a lánya plasztikai beavatkozásait. A 32 éves sztár a műsorban azt mondta, nem ítéli el a plasztikai beavatkozásokat, úgy véli, vannak helyzetek, amikor indokoltak, de az visszatetsző számára, amikor huszonéves lányok, akiknek még rengeteget változik a testük, szétműttetik magukat. 

nagy-adri-breking
Fotó: Life TV/Bréking

- Őszintén megmondom, hogy nagyon sokáig gondolkodtam mellplasztikán, mert engem nagyon sokan bántottak az életem során azzal, hogy kicsi a mellem. "Jó csaj lennél, de így…!" Amióta viszont megszületett a gyerekem, úgy érzem, hogy nem biztos, hogy akarom. Ha negyvenéves leszek, lehet, hogy én is be fogok vetni néhány dolgot bizonyos határokon belül, de torzulást nem szeretnék - vallotta be.  

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 62 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt. Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük