Plasztikáztatta mellét az RTL Klub műsorvezetője - A nézőknek is feltűnt a változás Nádai Anikón
Nádai Anikó először beszélt arról, miért plasztikáztatta a mellét.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Nádai Anikó azon kevés valóságshow-szereplő közé tartozik, aki élni tudott a Való Világ adta ismertséggel, és nemcsak hogy a köztudatban maradt, de az RTL Klub egyik műsorvezetőjévé vált. 

Nagy rajongótáborral rendelkezik, az Instagramon közel 290 ezer követővel rendelkezik. A követői minden változást észrevesznek rajta, így az is feltűnt nekik, hogy plasztikáztatta a mellét. 

Nádai Anikó plasztikáztatta mellét

Nádai Anikó először 2009-ben, a Királynő című műsorban tűnt fel az RTL Klub képernyőjén, majd a következő évben, a Való Világ negyedik évadában szerepelt VV Anikó néven, egy évvel később a VV5 háttérműsorát vezethette, 2016-ban pedig már a Való Világ női műsorvezetője lett. Közben szerepelt az Éjjel-nappal Budapest című realitysorozatban, vezette a Farm, később a Házasodna a gazda című műsort, és saját talkshow-t is kapott Anikó #show néven. 

2015 augusztusában anya lett, ekkor született kisfia, Patrik, aki átírta az életét, és akinek az érkezésével a 31 éves sztár testével való viszonya is megváltozott. Amikor az Insta-storyjában a követői kérdéseket tehettek fel neki, az egyik rajongója arra volt kíváncsi, mekkora mellimplantátumot tetetett be. Az RTL Klub műsorvezetője őszintén válaszolt a kérdésre. 

A cikk az ajánló után folytatódik

"Erről még soha nem beszéltem… Egy kisregényt lehetne írni arról, hogy a nő hogyan látja a saját melleit. De abban talán egyetérthetünk, hogy szinte kivétel nélkül mind találunk rajta némi kifogásolnivalót. Vagy túl kicsi, túl nagy, nem egyforma, túl hegyes, túl lógós. 

nadai-aniko
Fotó: Instagram/Nádai Anikó

Nekem ez az érzés, mármint egy a sok közül szoptatás után hasított belém, mikor tükörbe néztem. Be kell vallanom, igazából előtte sem voltam mindig elégedett. Egy időben az összes zsebpénzemet arra tettem félre, hogy egy napon majd megcsináltassam. 295 van bent, viszont az utóbbi időben elgondolkodtam, hogy kivetetem..." - írta.

Geronazzo Mária fiatalon nagyon csinos nő volt

Az emberek többsége leginkább furcsa megjelenése miatt emlékszik a ma már 62 éves celebre: vastag szájaival mindenhol nagy feltűnést kelt. Sokak számára érthetetlen, miért műttette az arcát természetellenesre: fiatalkori fotóiról egy csinos, fekete hajú nő tekint vissza ránk.

Ezt is szeretjük